Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Hotel linnen huren

Hotel linnen huren van Asenso

Hotel linnen huren? Dat kan bij Asenso! Niets slaapt zo lekker als uw eigen bed, maar met het beddengoed van Asenso komt u erg dicht in de buurt! Bij Asenso heeft u de mogelijkheid om, aanvullend op de schoonmaak, linnen te huren voor uw hotel. Hierdoor zijn uw gasten niet alleen verzekerd van een schone kamer, maar ook van een aangename en comfortabele nachtrust. Ook hotel linnen huren? Neem dan contact met ons op!

Waarom Hotel linnen huren inschakelen?

N

Verschillende soorten hotel linnen

N

Bespaar kostbare tijd

N

Comfort en genot voor uw gasten

N

Duidelijke huurprijs

N

Aanvullend op uw hotelschoonmaak

Bedlinnen huren van Asenso: minder tijd kwijt aan de schoonmaak, meer tijd over voor de klant

Het schoonmaken van uw hotel is op zichzelf al een tijdrovende klus. Met name de housekeeping, die in de meeste hotels toch dagelijks nodig is. Daarnaast neemt ook het wassen, drogen, strijken en vervangen van het beddengoed in uw hotel vaak meer tijd in beslag dan u lief is. Dit gaat niet alleen ten koste van de kwaliteit van de schoonmaak, maar ook van de algehele beleving van uw gasten. Met de linnen van Asenso bent u altijd verzekerd van fris, schoon en comfortabel beddengoed, waar uw bezoekers heerlijk op neer kunnen ploffen. Daarnaast bespaart u kostbare tijd, die u vervolgens weer kunt besteden aan uw gasten.  Naast bedlinnen kan Asenso u ook voorzien van:

  • Badjassen
  • Badhanddoeken
  • Linnen voor in het restaurant
  • En nog veel meer…

  Niets gaat boven een goede nachtrust

  Kwalitatieve hotel linnen dragen bij aan een comfortabel verblijf. Dit betekent niet alleen een stukje comfort voor uw gasten, maar ook een goede reputatie van uw hotel of pension. Hotel linnen huren van Asenso staat dan ook synoniem voor een stukje ontspanning bij uw klanten. En dat alles onder het genot van een brandschone kamer!

  Hotel linnen huren van Asenso. Hoe doe ik dat?

  Hotel linnen huren bij Asenso is altijd mogelijk! Zo kunt u bij ons linnen huren als aanvulling op onze housekeeping schoonmaak. Daarnaast verhuren wij onze linnen ook als losstaande dienstverlening. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en dan helpen we u graag verder!

  Advies nodig?

  Omgeving Zeist: 030-237 8024
  Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
  E-mail: info@asenso.nl

  Liever teruggebeld worden? Klik hier.

  Kom geheel vrijblijvend in contact:

  Offerte aanvragen Hotel linnen huren?