Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Vacatures

Schoonmaakbedrijf vacatures Amsterdam

Mokumers opgelet, want de schoonmaak vacatures Amsterdam van Asenso zijn weer gelanceerd! De vraag naar schoonmaak in Amsterdam stijgt. Steeds meer hotels, bedrijfspanden en particulieren zijn op zoek naar een kwalitatieve schoonmaak. Een schoonmaak die Asenso graag wil en kan leveren, maar niet zonder het juiste personeel. Daarom zijn we op zoek naar mensen die de kriebels krijgen van viezigheid, die een passie hebben voor schoonmaken en die samen met ons naar een mooi resultaat toe willen werken. Ben jij het individu die aan dit profiel voldoet? Bekijk dan onze schoonmaak vacatures Amsterdam en bepaal welke rol jij kunt vervullen op weg naar een schone hoofdstad! Vragen over één van de vacatures? Neem dan gerust eens contact op met Asenso, zodat wij jouw de antwoorden kunnen geven die je zoekt.

Vacatures schoonmaak Amsterdam, omdat het altijd schoner kan!

Met onze vacatures schoonmaak Amsterdam zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde schoonmakers in de regio van onze hoofdstad. De vragen naar schoonmaak is zeer divers en daarom zit de kracht van ons team vooral in het kunnen aanbieden van uiteenlopende diensten. Housekeepers, glazenwassers, managers en algemene schoonmakers zijn dan ook functies die regelmatig op het wervings- en verlanglijstje staan van ons bedrijf.

Waarom werken bij Asenso?

N

Parttime- en fulltime baanmogelijkheden;

N

Werken bij jou in de regio;

N

Een salaris conform schoonmaak CAO

N

Afwisselende werk, zowel individueel als in teamverband;

N

Schoonmaakbedrijf vacatures Amsterdam: bij Asenso vegen we samen de stad schoon!

Bij Asenso hanteren we een flexibele werkhouding, zodat we onze partners altijd en overal van het beste resultaat kunnen voorzien. Diezelfde houding vragen we van ons personeel, zodat we op afwisselende locaties en tijdstippen inzetbaar zijn. Daarnaast werken we bij Asenso met een glimlach. Een glimlach voor ons personeel als gevolg van goede arbeidsvoorwaarden en een leuke werkplek. Een glimlach voor onze klanten als gevolg van een schoon resultaat. Zo werken we samen naar een mooi resultaat, waar we ook samen van kunnen genieten. Ben jij onze volgende versterking? Solliciteer dan direct en gemakkelijk op de functie die jouw voorkeur geniet of neem contact met ons op!

Direct solliciteren?
Vul onderstaand formulier in:

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.