Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Voor wie

Voor wie werken wij?

Voor schoonmaak bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij bedienen een breed spectrum aan klanten: zowel zakelijk als privé. Direct een afspraak maken? Neem contact op. Meer weten over wie wij zijn? Kijk op de over ons pagina. Hieronder treft u in ieder geval een handig overzicht van voor wie wij precies werken:

Kantoren/bedrijven

Voor kantoorschoonmaak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen uw kantoorpand grondig. Hierbij kunnen wij zowel ’s ochtends als ’s avonds werken met een uitgebreid dienstenpakket.

Hotels

Asenso regelt ook schoonmaak voor hotels: housekeeping! Hierin onderscheiden wij ons van veel andere schoonmaakbedrijven. Wij nemen immers de gehele housekeeping uit handen. Wij regelen zodoende de schoonmaak van kamers in uw hotel.

Instellingen/ overheden

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf voor een overheidsgebouw of andersoortige instelling? Asenso staat voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring met schoonmaak voor instellingen, overheden, gemeenten en meer.

Scholen/ kinderdagverblijven

Naast kantoorschoonmaak heeft u al kunnen lezen dat Asenso een veel grotere markt bedient. Zo maken wij ook schoon bij scholen en kinderdagverblijven. 

Particulieren

Hoewel Asenso veel zakelijke klanten heeft, betekent dit niet dat schoonmaak voor particulieren uitgesloten is. Sterker nog: wij maken ook voor particulieren op grondige en professionele wijze schoon. 

Horecabedrijven

Ook voor horecabedrijven staan we klaar bij Asenso. Op welke manier dan precies? Voor schoonmaak van uw horecabedrijf of waar dan ook in het land: wij pakken onder andere de afwas op. Ook grote ruimtes maken wij schoon in uw horecabedrijf.

Staat uw branche er niet tussen? Wees gerust: Asenso staat klaar!

De hierboven beschreven lijst is niet limitatief. Wij maken schoon voor veel meer soorten klanten. Asenso werkt volgens een interdisciplinaire aanpak. Wat houdt dat in? Wij beperken ons niet tot enkel kantoorschoonmaak of hotel schoonmaak. Wij beschikken over de ervaring, technieken en middelen om iedere klant te ondersteunen met schoonmaak.

Voor kantoorschoonmaak en meer aan de slag met Asenso

Wilt u aan de slag met de schoonmaakdiensten van Asenso? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Op die manier weet u direct waar u aan toe bent. Wij leveren u een vrijblijvende offerte op maat!