skip to Main Content

Voor wie werken wij?

Schoonmaakbedrijf Asenso werkt voor uiteenlopende partijen!

Grondige en kwalitatieve schoonmaak is de expertise van schoonmaakbedrijf Asenso in Zeist. Dit doen wij uiteraard voor uiteenlopende partijen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van onze kwalitatieve schoonmaak in Zeist en daarbuiten kan profiteren. Hieronder een handig overzicht van het soort partijen waar wij voor werken.

Bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven. De zakelijke markt is al vanaf de start van schoonmaakbedrijf Asenso een grote factor geweest. Wij onderhouden kantoren, winkelcentra en trappenhuizen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Instellingen en overheden

Uiteraard beperken wij ons niet enkel tot schoonmaak voor bedrijven. Ook projectbeheer is voor ons gesneden koek. Wij onderhouden overheidsgebouwen volgens een met zorg opgesteld onderhoudsplan!

VVE

Ook voor VVE’s biedt schoonmaakbedrijf Asenso een totaaloplossing. Deze totaaloplossing omvat schoonmaak en onderhoud. Op deze manier bent u als lid van de VVE volledig ontzorgd!

Aannemers

Ook voor aannemers staan wij uiteraard klaar. Wij zorgen dat uw project netjes en op tijd opgeleverd kan worden!

Onze klanten over ons:

“Onze ruiten worden thuis structureel elke drie maanden door ze gewassen. De glazenwassers hebben een nette verschijning en leveren een goed resultaat.” Dhr. Leemstra Particulier

“Ons kantoor en toiletten wordt door ze schoongemaakt. Er is een projectplan opgesteld en doorgenomen. Dagelijks wordt er een checklist achtergelaten.” 123BV Manager