Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Hotelschoonmaak Amsterdam

Hotelschoonmaak Amsterdam laten doen door schoonmaakspecialist Asenso

Hotelschoonmaak Amsterdam kunt u altijd laten regelen door Asenso. Wij hebben ruime ervaring met verschillende vormen van schoonmaakdiensten en zorgen dat uw hotel er weer keurig uit komt te zien. Hierbij richten wij ons op verschillende aspecten van schoonmaak: algemene ruimtes en ook housekeeping voor uw hotelkamers. 

Waarom Hotelschoonmaak Amsterdam inschakelen?

N

Hotelschoonmaak door de specialisten van Asenso

N

Grondige housekeeping door de professionals van Asenso

N

Ruime ervaring met uiteenlopende schoonmaak diensten

N

Jarenlange ervaring met hotelschoonmaak in Amsterdam

N

Kwalitatief hoogstaande schoonmaak tegen een scherpe prijs

Hotelschoonmaak Amsterdam

Housekeeping voor hotels

Bent u eigenaar van, of leidinggevende in een hotel in Amsterdam? Wilt u de lasten van veel personeel enigszins beperken? Kies dan voor schoonmaakbedrijf Amsterdam Asenso. Wij regelen ook de housekeeping voor uw hotel. Bekijk ook: schoonmaken hotelHet wassen en verschonen van lakens, het stofzuigen van de kamers en het schoonmaken van sanitair. Wij regelen het allemaal en leveren altijd goede kwaliteit.

Hotel schoonmaken Amsterdam Asenso: kwaliteit voorop

Bij hotel schoonmaken Amsterdam Asenso leggen wij de focus op kwalitatieve schoonmaak. Dit betekent dat wij bij uw hotel goed kijken naar wat uw wensen zijn en hoe wij hier het beste mee aan de slag kunnen. Housekeeping is een van onze specialiteiten, dus u kunt erop rekenen dat alles altijd netjes wordt geregeld. Bij Asenso doen we ook aan opleveringsschoonmaak!

Aan de slag met Asenso voor hotelschoonmaak? Kom vrijblijvend in contact!

Heeft u een hotel in Amsterdam waar de algemene schoonmaak en/of housekeeping nog moet worden geregeld of verbeterd kan worden? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. Wij komen graag bij u langs en bespreken de opdracht met u door. Bel dan naar 020 – 215 7124. Liever een e-mail sturen? Dat kan naar info@asenso.nl. Benieuwd naar wat we kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor hotelschoonmaak Amsterdam! U kunt bij ons ook een schoonmaak offerte aanvragen.

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Hotelschoonmaak Amsterdam?