skip to Main Content

Hotelschoonmaak Amsterdam laten doen door schoonmaakspecialist Asenso

Hotelschoonmaak in Amsterdam kunt u altijd laten regelen door Asenso. Wij hebben ruime ervaring met verschillende vormen van schoonmaak en zorgen dat uw hotel er weer keurig uit komt te zien. Hierbij richten wij ons op verschillende aspecten van schoonmaak: algemene ruimtes en ook housekeeping. Benieuwd naar wat we kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Housekeeping voor hotels in Amsterdam door Asenso

Bent u eigenaar van, of leidinggevende in een hotel in Amsterdam? Wilt u de lasten van veel personeel enigszins beperken? Kies dan voor Asenso schoonmaakdiensten. Wij regelen ook de housekeeping voor uw hotel (naast Utrecht dus ook in Amsterdam!). Het wassen en verschonen van lakens, het stofzuigen van de kamers en het schoonmaken van sanitair. Wij regelen het allemaal en leveren altijd goede kwaliteit.

Schoonmaakbedrijf hotel Amsterdam Asenso: kwaliteit voorop

Bij Asenso leggen wij de focus op kwalitatieve schoonmaak. Dit betekent dat wij bij uw hotel goed kijken naar wat uw wensen zijn en hoe wij hier het beste mee aan de slag kunnen. Housekeeping is een van onze specialiteiten, dus u kunt erop rekenen dat alles altijd netjes wordt geregeld.

Aan de slag met Asenso voor hotel schoonmaak? Maak snel een afspraak!

Heeft u een hotel in Amsterdam waar de algemene schoonmaak en/of housekeeping nog moet worden geregeld? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. Wij komen graag bij u langs en spreken de opdracht met u door. Wilt u met onze locatie in Amsterdam spreken? Bel dan naar 020 – 215 7124. Liever een e-mail sturen? Dat kan naar info@asenso.nl.