Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Beveiliging

Beveiliging

Veiligheid is een groot goed. Niet alleen bevordert het de relatie die uw bezoekers en medewerkers hebben met uw pand, maar ook zorgt het voor gemoedsrust bij uzelf. Asenso Beveiliging is zich hiervan bewust en daarom hebben wij een breed aanbod aan uiteenlopende beveiligingsdiensten. Van een hartelijk ontvangst tot een waakzame surveillance. Door middel van onze beveiliging doen wij er alles aan om een gastvrije en veilige omgeving te creëren. Voor u, uw medewerkers en uw gasten. Daarnaast bieden wij verschillende diensten aan voor de beveiliging van panden en andere objecten. Op deze manier nemen wij de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw pand over op de momenten dat u zelf niet aanwezig kunt zijn. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Waarom Beveiliging inschakelen?

N

Bewerkstelligen van een veilige (werk)omgeving

N

Gecertificeerde en ervaren bewakers

N

24/7 surveillance dienst

N

Overzicht van beveiligingsrisico’s

N

Altijd in goed overleg

Beveiligingsdiensten

Beveiliging is er in veel verschillende vormen. We zijn allemaal wel bekend met de bewaker van een plaatselijke winkel of de bodyguard van een bekende Nederlander. De beveiligingsdiensten van Asenso Beveiliging gaan echter verder dan dat. Met ons uiteenlopende aanbod doen wij er alles aan om de veiligheid in veel verschillende situaties te waarborgen, waaronder:

 • Objectbeveiliging

De gediplomeerde beveiligers van Asenso Beveiliging dragen zorg voor een gastvrije en veilige omgeving in en rondom uw pand. Van het ontvangen van gasten tot het signaleren van onregelmatigheden. Bij een noodgeval staan zij klaar om op gepaste wijze actie te ondernemen om de situatie onder controle te krijgen.

 • Bouwbeveiliging

Bouwplaatsen zijn een makkelijk doelwit voor diefstal of vandalisme. Met de bouwbeveiliging van Asenso Beveiliging is er een surveillance die op onregelmatige tijden toezicht houdt op uw bouwproject. Daarnaast kunnen er aanvullende maatregelen genomen worden om de beveiliging op de bouwplaats te verbeteren.

 • Tijdelijke beveiliging

Als projectontwikkelaar of pandeigenaar heeft u soms behoefte aan tijdelijke beveiliging. Bijvoorbeeld voor een evenement of een kortlopend bouwproject. Asenso Beveiliging brengt samen met u de veiligheidsrisico’s in kaart en voorziet u van het personeel en/of de apparatuur om de veiligheid op gepaste wijze te waarborgen.

 • Persoonsbeveiliging

Deze vorm van beveiliging is ingrijpend en kan een grote inbreuk zijn op uw privacy. Bij Asenso Beveiliging dragen we er dan ook zorg voor dat er uitsluitend gewerkt wordt met gecertificeerde en ervaren professionals. Onze bewakers zijn alert op risico’s en tegelijkertijd experts in sociale omgangsvormen. Op deze manier proberen we een goede balans te vinden tussen privacy en een optimale beveiliging. 

 • Vakantie beveiliging

Steeds regelmatiger zijn tijdelijk onbewoonde huizen de prooi van inbrekers. Bij Asenso Beveiliging bieden wij verschillende beveiligingsdiensten aan die ervoor zorgen dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Van moderne beveiligingsapparatuur tot periodieke surveillance diensten. Wij houden de boel nauwlettend voor u in de gaten, wanneer u voor langere tijd niet thuis bent.

 • Winkelsurveillance

Helaas komt winkeldiefstal vaker voor dan ons lief is. Met de winkelsurveillance van Asenso Beveiliging is er altijd, of periodiek, een bewaker aanwezig om afwijkend klantgedrag te signaleren. Zijn er onregelmatigheden, dan kan de bewaker op bekwame wijze actie ondernemen. Daarnaast zijn onze winkelsurveillanten getraind in sociale omgangsvormen en kunnen zij BHV assistentie verlenen indien nodig. 

 • Zorgbeveiliging

In eerste instantie worden zorg en beveiliging vaak los van elkaar gezien. Met name in de mentale gezondheidszorg kunnen zich echter situaties voordoen die een risico vormen voor zowel de behandelaar als de patiënt. Het is dan ook een geruststellende gedachte als er een bewaker aanwezig is die specifiek is opgeleid voor dit werkveld. 

 • Toegangs- en legitimatie passen

Regelmatig worden bedrijven en onoplettende bewoners het slachtoffer van woningovervallen of identiteitsfraude. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan een gebrek aan legitimatie van veel buitendienst- of thuiszorgmedewerkers. Asenso Beveiliging produceert in eigen beheer onvervalsbare legitimatiebewijzen voor uw medewerkers, zodat het risico op deze vorm van criminaliteit beperkt blijft. 

 • BHV ondersteuning

Beveiliging richt zich niet alleen op de beperking van criminele activiteiten, maar focust zich met name op het creëren van een veilige situatie in het algemeen. De bewakers en specialisten van Asenso Beveiliging zijn dan ook allemaal BHV geschoold. Hierdoor kunnen zij onveilige situaties signaleren en een bijdrage leveren bij medische ongevallen. 

 • Openbare ruimte beveiliging

Openbare ruimtes zijn plekken waar veel mensen samenkomen. Denk aan gemeentehuizen, winkelcentra, parken en bibliotheken. Door het grote aantal mensen op deze locaties, kunnen de veiligheidsrisico’s toenemen. Bij Asenso Beveiliging staat openbare veiligheid hoog in het vaandel. Daarom hebben wij meerdere bewakers die uitstekend kunnen opereren in publieke ruimtes. 

 • Hotel beveiliging

Als hoteleigenaar draagt u zorg voor de veiligheid van uw medewerkers en uw gasten. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk ook dat er een prettige en gastvrije sfeer wordt gecreëerd. Onze hotel bewakers doen daarom in eerste instantie dienst als portier of host. Doet er zich een potentieel gevaarlijke situatie voor, dan ondernemen zij gepaste stappen om de veiligheid van uw personeel en uw gasten te waarborgen.

 • Hostessen en receptiediensten 

Ook hospitality of receptie medewerkers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de algehele veiligheid in uw pand. Onze professionals zijn het eerste aanspreekpunt voor uw gasten en zorgen voor een goede eerste indruk. Daarnaast kunnen zij onregelmatigheden vroegtijdig signaleren bij binnenkomst. Zo dragen onze hospitality specialisten bij aan een gastvrije en veilige omgeving. 

 • Evenementenbeveiliging

Grootschalige evenementen vormen een verhoogd risico voor de openbare veiligheid. Boven een bepaald aantal bezoekers is het zelfs wettelijk verplicht om beveiliging in te schakelen. Asenso Beveiliging denkt graag mee over de veiligheidsrisico’s van uw aankomende evenement en voorziet u van het juiste personeel om alles in goede banen te leiden.

Hygiëne en beveiliging hand in hand

Beveiliging en hygiëne worden vaak beschouwd als twee op zichzelf staande dienstverleningen. Als erkend schoonmaak- en beveiligingsbedrijf kan Asenso Facilities u echter in beide behoeften voorzien. Daarnaast zijn deze verschillende diensten complementair aan elkaar. Een schoon pand staat vaak synoniem voor een veilig pand. Een goede beveiliging kan er op zijn beurt voor zorgen dat uw pand niet slachtoffer wordt van vandalisme, vernieling of bekladding. Bij Asenso Facilities bieden wij een totaalpakket aan van verschillende schoonmaak- en beveiligingsdiensten. Op deze manier kunt u een hoop tijdrovende diensten uit handen geven aan een ervaren en betrouwbare partner. 

Uw extra paar ogen: Asenso Beveiliging

Zoals gezegd gaat beveiliging niet alleen over boeven vangen, maar meer over het creëren van een veilige en aangename omgeving. Bij Asenso Facilities zetten we de extra stap om dit voor u te bewerkstelligen. Van tevoren gaan we met u om de tafel om alle veiligheidsrisico’s in kaart te brengen. Zijn we er uit, dan bepalen we in goed overleg welke maatregelen er genomen moeten worden. Zie het maar als een extra paar ogen die de boel voor u in de gaten houden, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke taken. Interesse in onze dienstverlening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Beveiliging?