Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Glasbewassing

Glasbewassing van Asenso

Glasbewassing nodig? Asenso lapt voor u de ramen! Glazenwassen. Nog een klus die vrij eenvoudig lijkt, maar in de praktijk toch flink wat tijd in beslag kan nemen. Toch moet het regelmatig gebeuren. In eerste instantie natuurlijk vanwege de hygiëne, maar ook komt het de algehele uitstraling van uw pand ten goede. Met name bij grote panden, vanwege de hoogte of andere lastig bereikbare plekken, wordt vaak de hulp van professionals ingeschakeld. Daarnaast kunnen particulieren ook bij ons terecht voor de schoonmaak van hun pand of woning. Heeft u behoefte aan professionele glasbewassing? Neem contact op met Asenso en dan sturen wij binnen de kortste keren een specialist uw kant op om de ramen te lappen!

Waarom Glasbewassing inschakelen?

N

Altijd in goed overleg

N

Offerte op maat

N

Zowel zakelijk al particulier. Wij werken door heel Nederland!

N

Jarenlange ervaring met glasbewassing en veel andere diensten

N

Aanvullende schoonmaakdiensten

Opleveringsschoonmaak

Glazenwasser van Asenso: de eerste indruk zegt alles

Een bedrijfs- of kantoorpand is het visitekaartje van uw dienstverlening. De schoonmaak van de binnenkant van uw pand is natuurlijk noodzakelijk, maar de periodieke reiniging van uw ramen en gevels is minstens zo belangrijk. Op ruiten en ramen nestelt vuil zich vaak op onzichtbare wijze. Met name in de winter is viezigheid lastig te signaleren. Zodra de eerste zonnestralen de ruiten bereiken, is het echter paniek geblazen.

Het goede nieuws: het is gemakkelijk op te lossen met de glasbewassing van Asenso. Onze glazenwassers zorgen voor blinkende ruiten die uw pand weer laten stralen. Dit bevordert niet alleen de levensduur van uw pand, maar zorgt ook voor een representatieve uitstraling en een schone werkplek voor uw medewerkers. Andere voordelen van schone ruiten zijn:

  • Een betere lichtinval, die de gezondheid bevordert
  • Verminderde kans op schimmel in uw pand
  • Hetzelfde effect als een likje nieuwe verf
  • Verhoogt de (verkoop)waarde van uw pand
  • Direct en zichtbaar resultaat!

Altijd veilig, Altijd schoon

Glasbewassing kan een gevaarlijke bezigheid zijn. Met name hoge panden of lastig bereikbare plekken kunnen een risico vormen. De professionele glazenwassers van Asenso beschikken over de juiste materialen, kennis en ervaring. Zij maken niet alleen perfect schoon, maar doen dit ook op een veilige en verantwoorde manier. Wilt u geen onnodige risico’s nemen? Besteed deze taak dan uit en kies voor de streeploze glazenbewassing van Asenso!

Daar lap je van op!

Glazenwassen is vrijwel altijd maatwerk. Geen enkel pand is hetzelfde en daarom voorzien wij u van een offerte die specifiek is samengesteld op basis van uw vraag. Bereiken we een akkoord, dan gaan onze beroeps glazenwassers aan de slag om uw pand weer te laten stralen. Nieuwsgierig en meer weten? Informeer dan naar de mogelijkheden. Glazenbewassing van Asenso: daar lap je van op!

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Glasbewassing?