Schoon en net naar uw wens

Schoonmaakbedrijf Asenso biedt een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten die voldoen aan diverse behoeften en situaties. Onze toegewijde en ervaren teams staan paraat om hoogwaardige reinigingsoplossingen te leveren, of het nu gaat om kantoorpanden, woningen, of andere zakelijke en residentiële omgevingen, voor elke situatie bieden wij een oplossing. Ontdek hoe Asenso uw ruimtes weer onberispelijk schoon en fris kan maken.

Onze diensten:

Of het nu om kantoorreiniging of het schoonmaken van uw woning gaat, Asenso biedt hoogwaardige schoonmaakdiensten die aan uw behoeften voldoen. Met jarenlange ervaring bedienen we een gevarieerde klantenkring en behalen we uitstekende resultaten. Onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering en ons streven naar optimale dienstverlening. Bekijk het overzicht hieronder om te zien voor welke uiteenlopende doeleinden u contact met ons kunt opnemen.

Kantoor schoonmaakdienst

Onze kantoor schoonmaakservice is ontworpen om een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Onze ervaren schoonmakers zorgen voor een grondige reiniging, zodat uw kantoor altijd fris en professioneel oogt.

Hotel schoonmaakdienst

Het hotel schoonmaakservice is afgestemd op de unieke eisen van de gastvrijheidssector. We streven ernaar om uw hotelomgeving schoon, gastvrij en aantrekkelijk te houden, zodat gasten zich welkom en comfortabel voelen tijdens hun verblijf.

Woning schoonmaakdienst

Met onze professionele schoonmaakdiensten voor woningen kunt u genieten van een frisse en comfortabele leefomgeving, zonder zelf te hoeven schoonmaken. Onze ervaren schoonmakers zorgen voor een grondige reiniging, zodat u meer tijd heeft om te ontspannen en te genieten van uw tijd thuis.

Opleverings-schoonmaakdienst

Tijd om uw woning of kantoor schoon te maken om deze op te kunnen leveren? Met aandacht voor elk detail zorgen wij ervoor dat u uw ruimte in de perfecte staat achter kunt laten voor de volgende fase.

Projectbeheer

Bent u als projectbeheerder verantwoordelijk voor de schoonmaak van uw project? Ook hierbij kunnen wij u assisteren en zorgen we ervoor dat de ruimtes berispelijk achter blijven.

VVE

Verenigingen van Eigenaren komen steeds meer voor, waarbij centrale zaken onder de verantwoordelijkheid van de vereniging vallen, zoals ook de schoonmaak. Ons team kan u van alle lasten ontzien en biedt u graag een gewenste offerte aan.

Trappenhuizen schoonmaakdienst

Het schoonmaken van een trappenhuis is essentieel om een schone en veilige doorgang te behouden. Onze professionele diensten richten zich op het grondig reinigen en onderhouden van trappenhuizen, zodat ze altijd uitnodigend en vrij van vuil en rommel zijn.

Specialistische schoonmaakdienst

Bij gevels of goten heeft u een gespecialiseerde schoonmaker nodig. Wij van Asenso kunnen u alles vertellen over deze reiniging en uw assisteren in het schoonmaken van de buitenkant van uw pand. Zo maakt u weer een goede indruk!

Glasbewassing schoonmaakdienst

Onze glasbewassing service biedt een glanzende en vlekkeloze uitstraling voor al uw glazen oppervlakken. Met zorgvuldigheid en precisie zorgen we ervoor dat uw ramen en glazen gevels helder en streeploos schoon zijn.

Hotel linnen huren

Onze linnenverhuur dienst biedt hoogwaardig linnen van topkwaliteit voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om tafelkleden, servetten, of beddengoed, wij voorzien in uw linnen behoeften, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Wij maken alles schoon

Naast alle bovengenoemde diensten, maken wij eigenlijk alles schoon! Heeft u een  sportschool die u netjes wilt houden? Of een kinderdagverblijf, of een dierenopvang? Asenso kan aan al uw wensen voldoen en houdt alle ruimtes netjes. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Interieur onderhoud

Onze schoonmaakservice voor interieurs garandeert dat uw ruimtes altijd in uitstekende staat verkeren, met aandacht voor detail.

Veegdiensten

Met onze veegdienst zorgt u voor een grondige reiniging van uw buitenruimtes, waardoor ze er altijd netjes en verzorgd uit zullen zien.

Evenementen Schoonmaak

Na elk evenement zorgt onze schoonmaakservice ervoor dat uw locatie snel weer in optimale staat verkeert voor toekomstige gelegenheden.

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een van onze specialiteiten, waarbij we tapijten nieuw leven inblazen door ze grondig te reinigen en te verfrissen.

Vloer onderhoud

Vloeronderhoud is cruciaal om de duurzaamheid en uitstraling van uw vloeren te behouden, met onze diensten gaan de vloeren fantastisch lang mee.

Housekeeping Services

Onze housekeeping services bieden uitgebreide en zorgvuldige aandacht voor de netheid en organisatie van uw ruimte, zodat u kunt genieten van een comfortabele en goed georganiseerde leef- of werkomgeving.

Sanitaire voorzieningen

We helpen u graag met het leveren en verzorgen van sanitaire voorzieningen, om de hygiëne en het comfort in uw faciliteit te waarborgen.

Interne verhuizingen

Met ons team verzorgen wij moeiteloze en efficiënte verplaatsingen binnen uw organisatie, om al uw kantoorapparatuur en meubilair veilig over te brengen.

Technisch onderhoud

Om uw schoonmaakapparatuur goed werkende te houden, is technisch onderhoud van groot belang. Wij assisteren u graag bij uw behoeftes.

Woningen

Onze dienst voor het ontruimen en desinfecteren van woningen zorgt voor een grondige en veilige reiniging, waardoor de leefomgeving weer schoon en gezond wordt.

Calamiteiten reiniging

Onze calamiteitenreiniging service staat klaar om snel en professioneel te reageren op onvoorziene gebeurtenissen, zoals brand- of waterschade, om de getroffen locaties grondig te reinigen en te herstellen.

Automaten

Wij bieden bijvul- en schoonmaakdiensten voor koffie- en frisdrankautomaten, zodat uw medewerkers en klanten altijd kunnen genieten van verse en schone drankjes.

Direct aan de slag met de schoonmaakdiensten van Asenso

Interesse gekregen in de schoonmaakdiensten van Asenso? Aarzel niet om met ons aan de slag te gaan. Maak een afspraak, spreek de klus met ons door en krijg een offerte op maat. Wij regelen alles!