Specialistische reiniging van Asenso

Behoefte aan specialistische reiniging? Bijvoorbeeld voor de schoonmaak van gevels of goten? Hiervoor bent u bij Asenso aan het juiste adres. Iedereen kan schoonmaken. Niet iedereen kan echter garant staan voor dezelfde kwaliteit. Sommige projecten vragen om de aandacht van een schoonmaakexpert met ervaring. Bij Asenso noemen we dit: specialistische reiniging. Ons personeel is gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakdiensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de reiniging van gevels en goten, maar ook het ontruimen van een pand voor verschillende doeleinden. Wilt u meer weten over Asenso? Neem dan contact met ons op!

Waarom Specialistische reiniging inschakelen?

 • Reiniging gevels en goten
 • Ontruimen van ruimtes voor schoonmaak
 • Alles in goed overleg
 • Duidelijke prijs op basis van offerte
 • Verschillende soorten schoonmaakdiensten

Specialistische reiniging: gevels, goten en meer

Bij het reinigen van een gevel is het van belang dat deze in goede staat bewaard blijft na afloop van de schoonmaak. Daarom maken de experts van Asenso niet alleen goed schoon, maar zorgen ze ook voor de juiste nazorg. Het vrijmaken en reinigen van goten is minstens zo belangrijk. Dit is namelijk een verzamelplaats voor achtergebleven bladeren, mos en ander vuil. Hoopt dit op? Dat kan voor vervelende situaties zorgen, waaronder lekkage in en schade aan uw pand. Verder is het ontruimen van ruimtes voor schoonmaak ook een specialistische reinigingsdienst van Asenso. Hierbij kunt u denken aan de ontruiming en reiniging van een woning bij:

 • Het overlijden van de bewoner/li>
 • Het verkoopklaar maken
 • Schilderen
 • Een voormalig hennepkwekerij
 • Interne verhuizingen
 • En nog veel meer

Kies voor kwaliteit, kies voor Asenso

Het reinigen van gevels en goten is een schoonmaakklus waarbij vaak de hulp van een expert wordt ingeschakeld. En met goede reden. Deze vorm van reiniging vraagt om expertise en ervaring. Doet u dit niet regelmatig en op de juiste wijze, dan kan dit voor vervelende situaties zorgen in en rondom uw huis. Kies daarom voor de specialistische reiniging van Asenso en geef het werk uit handen aan een professional! Ook voor het wassen van uw ramen kunt u terecht bij ons glasbewassing service. 

Dat zien we wel zitten!

Wilt u gebruik maken van de specialistische reiniging van Asenso? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij sturen een expert naar u toe, die u voorziet van een kwalitatieve reiniging. Meer weten of nog vragen? Wij staan u graag te woord!

Vraag nu een offerte aan!

Hebben jouw ruimtes een grondige make-over nodig? Aarzel niet langer en neem nu contact op met Asenso Schoonmaakdiensten. Laat ons team van professionals jouw omgeving weer stralend schoonmaken. Kies voor een schone, gezonde leef- en werkomgeving. Bel ons vandaag nog en ontdek hoe Asenso aan jouw schoonmaakbehoeften kan voldoen!