Kan jij ook zo slecht tegen viezigheid? Anders wij wel! Bij Asenso hebben we besloten om er iets aan te doen er ons werk van te maken. Al jarenlang bieden wij een breed scala van schoonmaakdiensten door heel Nederland aan. Eén van deze diensten is het verlenen van een hoogwaardige housekeeping service aan verschillende hotels. De schoonmaak toppers van Asenso werken met een glimlach, voor een glimlach! Ons team is echter zo sterk als de zwakste schakel. Daarom zijn we altijd op zoek naar ervaren schoonmaakspecialisten om onze gelederen van kracht te voorzien. Op deze zoektocht houden we regelmatig onze ogen open voor Housekeeping medewerkers in de regio Noord-Holland, die qua charme en gedrevenheid bij de cultuur van Asenso passen. We staan voor een gastvrije, mensgerichte en ondernemende service Hierbij staat één woord altijd centraal: samen. Winnen doen we namelijk als team, of helemaal niet. Wil jij hier onderdeel van uitmaken?

Dan wordt deze vacature misschien wel gelezen door onze toekomstige Housekeeping medewerker. Jouw schoonmaakwerkzaamheden creëren het podium voor een warm welkom en een prettig verblijf. In teamverband streef je elke dag naar dit resultaat, werk je bij jou in de regio en dat alles tegen een eerlijk salaris conform de schoonmaak-cao.

Hoe zien we het voor ons:

  • Je bent minimaal 5 uur per week beschikbaar en werkt op maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 en op zaterdag en/of zondag vanaf 10.00 uur;
  • Je woont in de regio Noord-Holland;
  • Je spreekt Nederlands en/of Engels, zodat je vragen van gasten en de klant kunt beantwoorden;
  • Je verzorgt de schoonmaak van de badkamer en slaapkamer;
  • Je verschoont de bedden en maakt de bedden op;
  • Je voert extra werkzaamheden uit volgens periodieke planningen;
  • Je onderhoud je schoonmaakmiddelen gedurende de dag.

 

Ben je op zoek naar werk om wat bij te verdienen, maar wil je ook nog tijd overhouden om daarnaast te genieten? Reageer dan snel en stuur je cv en motivatie naar ons op.

Wil je meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen via Tel: 030 2378024

Solliciteer nu voor onze schoonmaak vacatures!

Betreft functie(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.