Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Vacatures

Schoonmaakbedrijf vacatures Utrecht

Domstedelingen, maak je klaar om te reageren op de volgende lichting schoonmaak vacatures Utrecht en omstreken! Asenso is wederom het wervings pad ingeslagen en we zijn op zoek naar nieuwe rekruten die samen met ons de vloer aanvegen met vuil. We zijn op zoek naar doorzetters, naar vaklui die net zo van een schoon resultaat houden als wij. We zijn misschien wel op zoek, naar jou! Gewapend met bezem en dweil gaan we met elkaar dit spreekwoordelijke varkentje wassen. Ben jij degene die onze gelederen kan versterken? Ga dan op verkenning en bekijk onze uiteenlopende schoonmaak vacatures Utrecht. Voel je bij vragen over de vacatures vooral niet bezwaard om contact op te nemen. Bij Asenso staan we namelijk altijd paraat om elkaar te ondersteunen en verder te helpen.

Housekeeping Manager

Housekeeping Manager

Housekeeping Manager De vraag naar onze schoonmaak groeit en daarmee ook onze vraag naar ervaren specialisten. Asenso Facilities streeft altijd naar een brandschoon resultaat...

Lees meer

Vacatures schoonmaak Utrecht

De vraag naar onze diensten stijgt en daarmee ook onze behoefte aan gedreven personeel. Door middel van onze vacatures schoonmaak Utrecht willen we een getalenteerd en uiteenlopend team samenstellen, dat voor elke schoonmaak ingezet kan worden. Zo zijn we bij Asenso vrijwel altijd op zoek naar ervaren housekeepers, managers en schoonmakers van bedrijfspanden.

Waarom werken bij Asenso?

N
Zowel parttime als fulltime functies
N
Afwisselend werk op wisselende locaties
N
Honest pay for honest work
N

Schoonmaakbedrijf vacatures Utrecht: toegankelijk en laagdrempelig aan de slag!

N
Werken met een glimlach, voor een glimlach!

De kracht van onze dienstverlening zit hem in de variatie en flexibiliteit. Als medewerker van Asenso kom je op verschillende plekken, zie je veel nieuwe gezichten, sta je in direct contact met onze partners en zal je ervaren dat geen één dag hetzelfde is. Daarom zijn we bij al onze functies op zoek naar mensen die van afwisseling en sociaal contact houden. We werken zowel zelfstandig als in teamverband, maar een mooi resultaat, dat vieren we altijd met elkaar! Sta jij binnenkort samen met ons aan de frontlinie voor een grondige schoonmaak? Solliciteer dan direct op de functie die jouw het meeste aanspreekt!

Direct solliciteren?
Vul onderstaand formulier in:

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.