Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Vacatures

Schoonmaakbedrijf vacatures Zeist

Haal de bezems en hoge druk spuiten maar uit de kast, want de schoonmaak vacatures Zeist van Asenso staan op het punt de aandacht te trekken van alle schoonmaak fanaten. Bent u woonachtig in de regio Zeist en heeft u ook zo’n verschrikkelijke hekel aan viezigheid? Gaan uw handen jeuken van een laag stof en kan u het dan niet laten om even de zuiger te pakken? Dan hebben we goed nieuws! Met die mentaliteit is bij Asenso namelijk geld te verdienen. Dag in dag uit zijn wij op zoek naar nieuwe aanwinsten voor onze uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Er is in ieder geval genoeg te doen en daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Kijk gerust eens naar onze openstaande schoonmaak vacatures Zeist of neem contact op bij eventuele vragen. Bij Asenso staan we voor elkaar klaar!

Housekeeping Manager

Housekeeping Manager

Housekeeping Manager De vraag naar onze schoonmaak groeit en daarmee ook onze vraag naar ervaren specialisten. Asenso Facilities streeft altijd naar een brandschoon resultaat...

Lees meer

Vacatures schoonmaak Zeist

Asenso is een divers schoonmaakbedrijf. Dit houdt in dat als klanten bij ons komen met een vraag naar schoonmaak, wij deze ook willen en kunnen beantwoorden. Een betrouwbaar team met een grote variatie aan smaken en kwaliteiten kan hierbij niet ontbreken. Onze vacatures schoonmaak Zeist verschillen dan ook sterk van aard. Zo zijn we regelmatig op zoek naar housekeepers, managers, algemene schoonmakers en nog veel andere functies. 

Waarom werken bij Asenso?

N
Zowel parttime als fulltime functies
N

Veel afwisseling en nieuwe gezichten

N

Salaris conform schoonmaak CAO

N

Schoonmaakbedrijfs vacatures Zeist: simpel en snel gesolliciteerd!

N

Benader ons en kom meer te weten over Asenso!

Elke vacature bij Asenso vraagt om andere kwaliteiten. Daarentegen verlangen wij van al onze medewerkers een zekere mate van flexibiliteit. Onze schoonmaakwerkzaamheden voeren we meer dan eens uit op onregelmatige tijdstippen. Iemand die zich makkelijk aanpast, is dan ook de ideale persoon voor een functie bij Asenso. Verder ben jij binnenkort misschien wel het visitekaartje van onze dienstverlening. Als medewerker sta je dan ook vrijwel altijd in direct contact met onze klanten. Om die reden zijn ook een verzorgd uiterlijk en een goede sociale antenne andere belangrijke pre’s voor het werken bij Asenso. Ben jij het ontbrekende ingrediënt voor ons perfecte schoonmaak recept? Solliciteer dan direct en gemakkelijk via onderstaande button en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als gewaardeerde en nieuwe collega!

Direct solliciteren?
Vul onderstaand formulier in:

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.