Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Schoonmaak VVE

Schoonmaak VVE Asenso: samen zorgen voor schoonmaak

Met de schoonmaak VVE van Asenso helpen wij Verenigingen van Eigenaren met de periodieke schoonmaak. Een VVE draagt verantwoordelijkheid voor het schoonmaken en schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes in een pand. Liften, trappen, de entree, gangen en nog veel meer. Alles wat zich niet achter de voordeur van de bewoners bevindt, is in principe de verantwoordelijkheid van de VVE. Nou kunnen jullie natuurlijk gezamenlijk de handen uit de mouwen steken, maar het overlaten aan professionals is in de meeste gevallen toch beter. En makkelijker! Met de VVE schoonmaak van Asenso is het zo geregeld en hoeven jullie je er geen zorgen meer over te maken!

Waarom Schoonmaak VVE inschakelen?

N

Een schone en prettige leefomgeving

N

Schoonmaak door professionals

N

Simpel en snel geregeld

 

N

Schoonmaak VVE, een specialiteit van Asenso

N

De schoonmaak van het pand in ervaren handen

VVE schoonmaak zonder veel gedoe

Als VVE moeten jullie nou eenmaal een aantal zaken regelen, waaronder de schoonmaak. Inderdaad, een buurtbarbecue is een stuk leuker om te plannen, maar ook dit hoort erbij. Bij Asenso snappen we dat jullie liever niet al te lang bezig willen zijn met deze noodzakelijke, maar verder nogal saaie taak. Wij nemen jullie VVE schoonmaak daarom graag uit handen, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het woonplezier. Onze schoonmaak VVE is gericht op alle gemeenschappelijk ruimtes in het pand. Hierbij kunnen jullie rekenen op:

 

  • Kwaliteit: een perfect resultaat, voor minder doen we het niet. Wanneer wij aan onze klanten beloven dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de schoonmaak, dan komen wij deze belofte na. Geen enkel hoekje of gaatje wordt overgeslagen en bij ontevredenheid lossen we het probleem direct op. 
  • Efficiëntie: laten we eerlijk zijn, als u na het werk naar huis gaat, dan zit u niet te wachten op een natte vloer en een brigade schoonmakers in de hal van uw pand. Hoewel onze collega’s maar al te graag een praatje maken, willen we jullie ook zo min mogelijk tot last zijn. Daarom bepalen we in overleg een tijdstip waarop onze schoonmaak VVE het beste uit komt.
  • Transparantie: een schoon resultaat tegen een eerlijke prijs. Dat kunt u verwachten bij Asenso. Wij staan voor een duidelijke en open communicatie met onze klanten. Vooraf aan het project nemen we alles met elkaar door. Bij een akkoord gaan we voor jullie aan de slag en plannen we regelmatig een afstemmoment in om te peilen of onze dienst naar wens is verleend.

Schoonmaak VVE Asenso: het bekende gezicht in de buurt

Als het gaat om VVE schoonmaak, wordt Asenso vaak geraadpleegd voor periodieke reiniging. Op deze manier hebben jullie een vaste partner voor de schoonmaak, wat een hoop gedoe bespaard. Nog afgezien van het feit dat jullie maandelijks de vrolijke gezichten van onze schoonmakers mogen verwelkomen. Wat wil een mens nog meer! Benieuwd naar de mogelijkheden of meer weten over onze uiteenlopende dienstverlening? Neem dan contact op!

Dat pandje gaan we wassen!

De schoonmaak van een VVE is een belangrijke verantwoordelijkheid en daarom is het handig om dit uit te besteden aan professionals. Willen jullie een samenwerking aangaan met Asenso voor jullie VVE schoonmaak? Neem dan  contact  op en dan voorzien we jullie binnen afzienbare tijd van meer details en een op maat gemaakte schoonmaakbedrijf offerte!

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Schoonmaak VVE?