Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Schoonmaakbedrijf voor particulieren Asenso

U weet vast wel hoe vervelend het is wanneer u weinig tijd heeft voor de schoonmaak van uw huis. U komt terug van het werk en heeft gewoonweg geen energie om met de schoonmaak te starten. De weekenden gebruikt u daarnaast liever voor het doen van leuke en ontspannende dingen. Maar wat kunt u doen in zo’n geval? Een schoonmaker inhuren bij Asenso is dan een goede optie. Wanneer u kiest voor het schoonmaken van uw huis door een Asenso schoonmaker, kiest u voor goede schoonmaak. Onze mensen maken schoon met een glimlach en doen het werk goed. Aan de slag? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Waarom Schoonmaakbedrijf voor particulieren inschakelen?

N

Schoonmaak voor particulieren door Asenso

N

Grondige schoonmaak door experts

N

Kwaliteit staat bij ons voorop

N

Flexibel en op locatie inzetbaar

N

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Naast schoonmaak voor particulieren veel andere schoonmaakdiensten

Asenso kenmerkt zich door diversiteit, stabiliteit en kwaliteit bij schoonmaken huis:

  • Diversiteit: naast het schoonmaken van huizen, doen wij veel meer. Asenso richt zich op uiteenlopende schoonmaakdiensten. Denk hierbij aan kantoorschoonmaak, glasbewassing, projectbeheer en nog veel meer.
  • Stabiliteit: de stabiele factor van Asenso uit zich in consequentie en degelijkheid. Onze schoonmakers komen altijd op tijd, werken hard en zijn altijd vriendelijk. Een betrouwbare schoonmaker in huis heeft u dus snel gevonden bij Asenso.
  • Kwaliteit: wij onderscheiden ons door onze vergaande kennis en ervaring. Al onze mensen kennen de juiste schoonmaaktechnieken voor verschillende schoonmaakklussen. Daarnaast worden er altijd zeer goede schoonmaakmiddelen en materialen gebruikt. Op deze manier vindt de schoonmaak van uw huis op grondige wijze plaatst.

De werkwijze van Asenso bij het inhuren van een schoonmaker

Wilt u als particulier een schoonmaker inhuren? Dat kan bij Asenso. Allereerst is het dan goed om contact met ons op te nemen. Wij nemen tijdens dit contactmoment de opdracht goed met u door. Wat zijn uw verwachtingen? Hoe wilt u dat de schoonmaak geregeld wordt? Wij luisteren naar uw wensen en adviseren waar mogelijk. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte. Door deze offerte is het voor u direct duidelijk wat de kosten zijn voor de schoonmaakdiensten. Is alles zoals u het wil hebben? Dan starten wij met uitvoering van de klus. Dit kan bijvoorbeeld op wekelijkse of maandelijkse basis. Wij zijn flexibel wat dat betreft.

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Schoonmaakbedrijf voor particulieren?