Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Trappenhuizen

Trappenhuizen schoonmaak van Asenso

Trappenhuizen schoonmaak nodig? Schakel dan de hulp in van Asenso! Trappenhuizen dienen bovenal een logistiek doel en vormen de verbinding tussen de verschillende secties van een pand. Het is de plek waar mensen dagelijks hun weg vinden of even stoppen voor een kort praatje. Iedereen die gebruik maakt van een trappenhuis neemt echter ook, zij het onbedoeld, vuil met zich mee. Wanneer dit zich opstapelt, kunnen er al gauw onhygiënische situaties ontstaan. Daarom is het van belang dat trappenhuizen regelmatig goed gereinigd worden. Hoewel u dit natuurlijk zelf kunt doen, is het uitbesteden aan professionals vaak een stuk gemakkelijker en veiliger. Asenso biedt hier graag uitkomst en maakt op professionele wijze uw trappenhuis schoon. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Waarom Trappenhuizen inschakelen?

N

Representatieve uitstraling

N

Hygiënische reiniging

N

Kwalitatief en efficiënt

N

Schoonmakers met ervaring

N

Verschillende soorten schoonmaakdiensten

Schoonmaak trappenhuizen: regelmatig gebruik, betekent regelmatig schoonmaken.

Trappenhuizen zijn ruimtes waar frequent gebruik van wordt gemaakt in een gebouw. Regelmatig gebruik betekent echter ook meer rommel. Van modder tot viezigheid en van afval tot voetafdrukken. Het periodiek schoonmaken van trappenhuizen is dan ook van groot belang. Dit komt zowel de hygiëne als de algehele uitstraling van uw pand ten goede. Met name grote panden hebben baat bij een professionele partner voor de schoonmaak van de trappenhuizen. Zo kan Asenso onder andere trappenhuizen reinigen in:

Trappenhuizen schoonmaak op maat

Trappenhuizen worden dagelijks veel gebruikt. Bij Asenso proberen we onze schoonmaak dan ook zo weg te plannen, dat de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk verstoord wordt. In overleg maken we een plan van aanpak dat voor beide partijen werkt. Hierbij staan maatwerk, kwaliteit en efficiëntie centraal.  

Neem contact met ons op!

Uw trappenhuizen schoonmaak uitbesteden aan professionals? Dan heeft u met Asenso de juiste schoonmaakpartner gevonden. Wij leveren kwaliteit overal waar we gaan en zorgen ervoor dat uw trappenhuizen er weer spik en span uitzien. Liever een eenmalige schoonmaak? Ook die mogelijkheid is er bij Asenso. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Trappenhuizen?