Schoonmaak medewerker algemene ruimtes hotels

Nederland beschikt over een verzameling prachtige hotels. Dag in dag uit bezoeken zowel binnen- als buitenlanders de bijzondere optrekjes in onze lage landen. Dagelijks gebruik, vraagt echter ook om dagelijks onderhoud. Als schoonmaakbedrijf biedt Asenso Facilities een uitgebreide housekeeping service aan, maar ook de algemene ruimtes van het hotel kunnen zo nu en dan een flinke schoonmaakbeurt gebruiken. Om onze klanten ook van deze service te kunnen voorzien, beschikken we over een gespecialiseerd team van schoonmaakmedewerkers voor algemene ruimtes.

Een team dat versterking kan gebruiken! Als schoonmaker van algemene ruimtes je altijd in teamverband. Jullie doel: de restaurants, wc’s, lobby’s, trappenhuizen en gangen van hotels voorzien van een hoogwaardige reiniging. Aangezien onze teams vaak in contact komen met de gasten en het personeel van de hotels, zijn een vlotte babbel en vriendelijke service belangrijke kernwaardes. Merk jij tijdens het lezen dat je verdacht veel aan dit profiel voldoet? Dan komen we graag in contact om te onderzoeken of jij ons team naar nieuwe hoogtes kunt tillen!

Wij waarderen onze schoonmakers omdat:

  • Ze goed Nederlands en/of Engels spreken en openstaan voor vragen van de klant;
  • Ze ervaring hebben met de schoonmaak van algemene ruimtes zoals restaurants en lobby’s (pré);
  • Ze een klantvriendelijke en representatieve uitstraling hebben;
  • Ze energie krijgen van werken in een gezellig team;
  • Ze altijd streven naar het beste resultaat!

 

Ben jij geknipt voor deze functie? Twijfel dan niet langer en solliciteer gemakkelijk met uw CV en motivatie via onderstaande button. Eerst nog wat vragen stellen? Geen probleem! Asenso Facilities is altijd bereikbaar per mail of telefoon: 030 2378024

Solliciteer nu voor onze schoonmaak vacatures!

Betreft functie(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.