Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl

Housekeeping Utrecht

Housekeeping Utrecht: kies voor Asenso

Bent u op zoek naar kwalitatieve housekeeping in Utrecht? Bij Asenso bent u dan aan het juiste adres. Wellicht handig om eerst even in te gaan op de term housekeeping. Met housekeeping doelen wij op het (dagelijks) schoonhouden van uw bedrijf. Het kan hierbij gaan om uiteenlopende bedrijven. Asenso is een schoonmaakbedrijf in Utrecht dat altijd zorgt voor goede housekeeping. Bent u eigenaar van een hotel (of leidinggevende)? Laat Asenso dan de housekeeping in Utrecht verrichten. Hierbij kunt u rekenen op degelijk werk. Interesse? Vraag meteen een offerte aan voor housekeeping (hotel) in Utrecht.

Waarom Housekeeping Utrecht inschakelen?

N

Housekeeping Utrecht: kies voor Asenso

N

Dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf of hotel

N

Bekend met uiteenlopende bedrijven

N

Jarenlange ervaring in regio Utrecht

N

Kwaliteit housekeeping tegen een scherp tarief

Housekeeping Utrecht

Wat is housekeeping precies?

Bij housekeeping gaat het om de schoonmaak van hotelkamers (onder andere). Denk aan het verschonen van beddengoed, het reinigen van sanitair en het stofzuigen van de vloer. Voor housekeeping hotel zit u goed bij Asenso: wij leveren u de schoonmaakkrachten. Zo heeft u ervaren housekeeping op de hotelvloer en hoeft u zelf geen personeel in te huren!

Daarnaast kunt u naast housekeeping terecht voor uiteenlopende schoonmaakdiensten bij Asenso. En weet u wat alle schoonmaakdiensten in Utrecht van Asenso gemeen hebben? Alle schoonmaakwerkzaamheden zijn bij Asenso van hoge kwaliteit. Niets wordt met de ‘Franse slag’ gedaan, alles wordt grondig schoongemaakt. Niet enkel optische schoonmaak, ook inhoudelijke schoonmaak.

Aan de slag met housekeeping Utrecht

Wilt u zorgen dat uw hotel altijd netjes onderhouden wordt? Schone kamers in het hotel, schoon beddengoed en daardoor tevreden gasten? Asenso ontzorgt: wij leveren krachten zonder dat u verder over deze personeelsadministratie hoeft na te denken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op en plan zo snel mogelijk een afspraak in!

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen Housekeeping Utrecht?