Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam Asenso inschakelen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam waar u voor de volle 100 % op kunt bouwen? Bij Asenso staan wij dan voor u klaar. Onze schoonmaakwerkwijze is gericht en op maat. Wij vinden het belangrijk om u op een interdisciplinaire manier te ondersteunen. Wist u dat wij altijd betaalbare schoonmaakdiensten in Rotterdam bieden, tegen een scherpe prijs? Dit zowel voor bedrijven als particulieren! Direct contact maken met een van onze schoonmaakspecialisten voor een afspraak in Rotterdam? Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@asenso.nl.

Het brede dienstenpakket van Asenso voor schoonmaak Rotterdam

Bij schoonmaak komt meer kijken dan enkel de oppervlakkige schoonmaak. Uiteraard is de cosmetische waarde van een schoon oppervlak hoog. Maar reiniging op grondige wijze levert op de lange termijn de meeste voordelen. Hierbij kan een brede werkwijze dan ook niet ontbreken. Wist u dat wij bij Asenso uiteenlopende schoonmaakdienstenbieden in Rotterdam? Wij leveren particuliere schoonmaak, ondersteunen bij housekeeping en verzorgen schoonmaak aan gevels en goten. Uiteraard kunt u, zeker in een stad vol bedrijven als Rotterdam, altijd bij ons terecht voor kantoor schoonmaak Rotterdam.

Kantoor schoonmaak Rotterdam en meer van hoge kwaliteit

Of u ons nu inschakelt voor kantoor schoonmaak Rotterdam, of dat u ons een housekeeping schoonmaakklus voor uw hotel geeft; Asenso levert kwaliteitswerk. Wij gebruiken enkel gespecialiseerde schoonmaaktechnieken. Daarbij gebruiken wij zeer grondige schoonmaakmiddelen, waarbij milieubewustheid uiteraard een belangrijke rol speelt. Kwaliteit is een van de pijlers van Asenso: hier kunt u dan ook te allen tijde op bouwen.

De ervaren schoonmaakkrachten van Asenso

Schoonmaak is ons op het lijf geschreven. Zoekt u een betrouwbare en ervaren schoonmaakpartner in Rotterdam? Als schoonmaakbedrijf Rotterdam hebben wij naam gemaakt als kwaliteitsbedrijf in de loop der jaren. Onze schoonmaakkrachten werken hard, grondig en hebben altijd een glimlach op het gezicht. Naast kwalitatieve schoonmaak zien wij immers in hoe belangrijk het is om vriendelijke schoonmaakkrachten in uw pand te hebben.

 

Aan de slag met Asenso voor schoonmaak Rotterdam

Bij Asenso werken wij op grondige wijze. Wij bespreken immers altijd eerst duidelijk de opdracht, voordat wij een offerte opstellen. Want wanneer wij weten wat uw klus precies inhoudt, kunnen wij u een offerte op maat bieden. Vervolgens zorgen wij voor de beste uitvoering, en hoeft u enkel een maandelijkse factuur te betalen. Interesse in schoonmaak door Asenso? Vraag een offerte aan of neem contact op indien u vragen hebt!

Contactgegevens:

Laan van Vollenhove 2443
3706 HG Zeist
KvK: 72250844

Telefoon Zeist: 030-237 8024

Telefoon Amsterdam: 020-215 7124
E-mail: info@asenso.nl

Kom geheel vrijblijvend in contact:

Offerte aanvragen? Klik op onderstaande knop: