BHV ondersteuning bij Asenso Facilities

Alle beveiligingsmedewerkers van Asenso Facilities zijn in staat om BHV ondersteuning te verlenen. Beveiliging focust zich niet alleen op het voorkomen van criminele activiteiten, maar met name op het creëren van een veilige situatie in het algemeen. Onze beveiligers helpen u daarom niet alleen met het weren van ongewenste gasten, maar zijn tevens alert op andere veiligheidsrisico’s. Daarnaast kunnen ze met hun BHV scholing ook van dienst zijn bij eventuele ongevallen of calamiteiten die zich voordoen. Vragen over onze BHV ondersteuning? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

Waarom BHV ondersteuning inschakelen?

  • Ondersteuning bij calamiteiten
  • Bevordering van de veiligheid
  • Geen BHV cursussen voor uw personeel
  • Wettelijk verplicht
  • Minder risico op brandgevaar

Wat is BHV ondersteuning?

BHV, of bedrijfshulpverlening, houdt in dat werknemers van een bedrijf zelf hulp kunnen verlenen bij ongevallen of calamiteiten op de werkvloer. Bijvoorbeeld bij situaties waar de veiligheid of gezondheid van aanwezigen in gevaar wordt gebracht. Vaak gaat het hier om eerste hulpverlening die kan worden toegepast totdat er professionele zorgverleners ter plaatse zijn. Taken van een BHV’er zijn onder andere:

  • Eerste hulp (bijvoorbeeld het verbinden van een wond, reanimatie of het verplaatsen van een slachtoffer naar een veilige positie)
  • Voorkomen en bestrijden van een beginnende brand (Het signaleren van situaties met brandgevaar en het blussen/bestrijden van een beginnende brand)
  • Alarmeren en ontruimen (Bij een onveilige situatie, zoals een grote brand of een overval, handelt de BHV’er volgens het ontruimingsplan en controleert hij of zij of er geen mensen achter blijven).

BHV ondersteuning kan worden geraadpleegd bij een gebrek aan gekwalificeerd personeel, bijvoorbeeld tijdens evenementen of festiviteiten. Organisatoren van evenementen werken vaak met tijdelijk personeel en de kans is dan ook klein dat deze werknemers een BHV diploma hebben. Aangezien al ons personeel BHV geschoold is, slaat u twee vliegen in één klap. Met onze dienstverlening bevordert u niet de veiligheid van uw evenement, maar voldoet u ook aan de wettelijke eisen rondom BHV ondersteuning en beveiliging.

Is BHV ondersteuning wettelijk verplicht?

Ja, werkgevers in Nederland moeten zorg dragen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden. Daarom is het voor elke werkgever verplicht om bedrijfshulpverlening in te zetten. Hoeveel BHV’ers er op de werkvloer aanwezig moeten zijn, hangt  af van het aantal werknemers en de hoeveelheid veiligheidsrisico’s. Daarnaast moeten BHV’ers om de zoveel tijd opnieuw een cursus volgen om hun kennis bij te spijkeren. Al met al kan het organiseren van bedrijfshulpverlening veel tijd in beslag nemen. Met de BHV ondersteuning van Asenso Facilities willen we u hier graag in ontlasten. Al ons personeel voldoet aan de gestelde BHV eisen en daarnaast kunnen zij, bijvoorbeeld als receptionist of beveiliger, ook op andere manieren van dienst zijn.

Een veilige en prettige werkplek

Zoals gezegd staat beveiliging in het teken van meer dan alleen boeven vangen. Met de BHV ondersteuning van Asenso willen we bovenal een prettige en veilige werkplek creëren voor u en uw medewerkers. Besteed uw BHV en andere taken aan ons uit, zodat u zich kunt bezighouden met andere belangrijke zaken. Interesse? Vraag vandaag nog een offerte aan!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!