Hotelbeveiliging Asenso Facilities

Een goede hotelbeveiliging betekent meer dan een bewaker aan de deur. Onze professionals dragen met een gastvrije glimlach tevens bij aan een optimale service en klantbeleving. Indien er zich veiligheidsrisico’s voordoen, bijvoorbeeld door ongenodigde gasten of brandgevaar, handelen onze werknemers adequaat en snel. Hierbij staat de veiligheid van uw gasten en uw medewerkers centraal. Wilt u meer informatie over onze hotelbeveiliging? Neem dan contact met ons op en dan vertellen we u graag meer over onze dienstverlening! Op zoek naar een professionele hostess of receptioniste? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom hotelbeveiliging inschakelen?

 • Optimale service en klantbeleving
 • Host en beveiliger in één
 • Sociale beveiligers met interpersoonlijke vaardigheden
 • Ontspannen en aangename sfeer in uw hotel
 • Representatieve uitstraling

De taken van onze hotelbeveiliging

Elk hotel is anders en daarom zijn onze beveiligers getraind om maatwerk te leveren. Vooraf wordt er veelal een veiligheidsrisicoanalyse gemaakt. Aan de hand van deze analyse bepalen onze professionals welke werkzaamheden er nodig zijn om de veiligheid binnen uw hotel zo goed mogelijk te waarborgen. Uiteraard houden we hier altijd rekening met de sociale impact van onze activiteiten en proberen we uw gasten zo min mogelijk te storen. Werkzaamheden die onze hotelbeveiliging vrijwel altijd uitvoeren zijn:

 • Surveillanceronde in en rondom het hotel.
 • Gastvrije ontvangst van uw gasten.
 • Toegangscontrole indien dit door u nodig wordt geacht.
 • Het voorkomen of oplossen van calamiteiten.
 • Receptiewerkzaamheden en nachtreceptie.
 • Openings- en sluitrondes.

Meer dan alleen hotelbeveiliging

Veiligheid staat voor ons niet alleen in het teken van boeven vangen en brandjes blussen. Vooral het creëren van een rustige omgeving draagt bij aan een zorgeloos en veilig gevoel in uw hotel. Daarom proberen we met onze hotelbeveiliging vooral een aangename en gastvrije sfeer te bewerkstelligen. Ons personeel treedt daarom alleen autoritair en sturend op wanneer de situatie daar om vraagt. De rest van de tijd doen onze beveiligers vooral dienst als behulpzaam aanspreekpunt of vriendelijke host. Daarnaast kunt u rekenen op een representatieve uitstraling die aansluit bij het imago van uw hotel.

Een veilige en zorgeloze omgeving voor uw gasten!

Gedurende hun verblijf is het de bedoeling dat uw gasten even heerlijk tot rust kunnen komen en zich nergens zorgen over hoeven te maken. Hotelbeveiliging speelt hierbij een belangrijke rol. Met de inzet van onze beveiligers creëren we een prettige omgeving waar iedereen met een glimlach kan genieten en relaxen. In geval van nood treden adequaat op om het gevaar te neutraliseren en iedereen in veiligheid te brengen. Wilt u onze hotelbeveiliging inschakelen? Vraag dan snel en gemakkelijk een offerte aan!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!