Winkelsurveillance Asenso Facilities

Winkelsurveillance wordt door steeds meer bedrijven ingeschakeld. Diefstal, relschoppers en vandalisme zijn slechts enkele redenen waarom er steeds vaker een beveiliger aan te pas moet komen. Spijtig, maar noodzakelijk. Dergelijke misdrijven brengen namelijk niet alleen schade toe aan de naam van uw winkel, maar zorgen ook voor een onveilig gevoel bij u, de klanten en de medewerkers. Met de winkelsurveillance van Asenso Facilities willen we een prettige winkelsfeer creëren, zodat iedereen in het pand met een veilig gevoel kan winkelen of werken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom winkelsurveillance inschakelen?

  • Vriendelijk gezicht in uw winkel
  • In uniform of in burger
  • Gediplomeerd personeel
  • BHV ondersteuning
  • Prettige en veilige sfeer op de winkelvloer

Geschoolde, alerte en proactieve winkelsurveillanten

Voor onze winkelsurveillance werken we uitsluitend met geschoolde en gediplomeerde beveiligers. Onze surveillanten stralen autoriteit uit, maar zijn tevens representatief en behulpzaam. Daarnaast kiezen wij altijd voor een alerte en preventieve benadering, zodat eventuele veiligheidsrisico’s vroegtijdig gesignaleerd worden. Werkzaamheden die onze beveiligers onder andere uitvoeren zijn:

  • Signaleren van afwijkend winkelgedrag
  • Aanspreken verdachte personen
  • Aanhouden winkeldieven
  • Signaleren van veiligheidsrisico’s in uw winkel
  • Optreden bij calamiteiten

Meer dan alleen een bewaker

Bij winkelsurveillance denken we al gauw aan de gespierde beveiliger in pak. Dit stereotype is echter in veel situaties geen goede voorstelling van de werkelijkheid. Zo kan een beveiliger ook als burger in uw winkel werkzaam zijn. Daarnaast zijn al onze beveiligers BHV geschoold, waardoor zij ook een ondersteunende rol kunnen bieden bij ongevallen of brandgevaar. Op deze manier zorgen onze surveillanten ervoor dat de veiligheid in uw winkel zo veel mogelijk gewaarborgd blijft. Ook voor bijvoorbeeld evenementenbeveiliging kunt u Asenso inschakelen.

Winkelsurveillance van Asenso, iedereen met een glimlach de winkel uit

Beveiliging gaat over meer dan alleen boeven vangen. Met onze winkelsurveillance creëren we een gevoel van rust en veiligheid bij u in het pand. Bij eventuele calamiteiten wordt er op een passende manier ingegrepen. Gaat er toch iets mis, dan zorgen onze bewakers dat er geen paniek ontstaat en iedereen in veiligheid wordt gebracht. Heeft u interesse in onze winkelsurveillance? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!