Objectbeveiliging Asenso Facilities

Objectbeveiliging is een bekend begrip in de beveiligingsbranche. Bij deze vorm van beveiliging worden verschillende diensten ingezet om de veiligheid in en rondom een bepaald object te waarborgen. Onder de term object worden meestal openbare ruimtes zoals kantoorpanden, hotels of bibliotheken verstaan. Het hoofddoel is met name om diefstal en vandalisme te voorkomen, maar daarnaast kunnen door middel van receptiediensten ook ongewenste bezoekers uit een pand geweerd worden. Interesse in de objectbeveiliging van Asenso? Neem dan contact met ons op!

Waarom objectbeveiliging inschakelen?

 • Bescherming tegen diefstal en vandalisme
 • Alert op brandgevaar en andere risico’s
 • Beveiligers, portiers en receptionisten
 • Uw object in betrouwbare handen
 • Uiteenlopend takenpakket

Soorten objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een overkoepelende term. Het gaat hier om een verzameling van beveiligingsdiensten die worden ingezet ten behoeve van de beveiliging van een bepaald object. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan bijvoorbeeld portiers, receptionisten en beveiligers. Objecten waar Asenso met regelmaat de beveiliging voor verzocht zijn:

 • Ziekenhuizen
 • Hotels
 • VVE’s
 • Kantoorpanden
 • Bedrijventerreinen
 • En nog veel meer…

Met name in de late uren zijn objecten zoals kantoorpanden of bedrijfsloodsen gemakkelijke doelwitten voor mensen met slechte bedoelingen. Vaak omdat er spullen van grote waarde gestolen kunnen worden, maar soms ook uit pure verveling. De financiële gevolgen voor deze misdaden komen vaak voor de rekening van hardwerkende ondernemers. Verzekeren is een optie, maar dit is voor veel bedrijven financieel simpelweg niet haalbaar. Met de beveiliging van Asenso Facilities kunt u met een gerust hart de beveiliging van uw object toevertrouwen aan een ervaren partner.

Wat doen objectbeveiligers

De taken van een objectbeveiliger kunnen sterk uiteenlopen. Het beeld van de deurbeveiliger met een V op zijn borst komt ons allemaal bekend voor, maar ook receptionisten kunnen als objectbeveiliger optreden. Daarnaast kunnen objectbeveiligers taken uitvoeren als: controlerondes, sleutelbeheer, toegangscontrole, visitatie en een eventuele nachtronde.

De veiligheid van uw object gewaarborgd

Met de beveiliging van Asenso kiest u voor een stukje gemoedsrust. In overleg met u brengen we de veiligheidsrisico’s in en rondom uw pand in kaart. Vervolgens bepalen we welke maatregelen er genomen moeten worden om deze veiligheid te waarborgen. Wilt u meer weten over onze objectbeveiliging? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!