Bouwbeveiliging Asenso Facilities

Kwalitatieve bouwbeveiliging is van groot belang op veel bouwlocaties. Bouwlocaties zijn, door de aanwezigheid van waardevolle apparatuur of materialen, vaak het doelwit van diefstal of vandalisme. Daarnaast hebben bouwlocaties vaak grotere beveiligingsrisico’s door bijvoorbeeld een afgelegen ligging, slechte verlichting of een relatief eenvoudige toegang. Met de bouwbeveiliging van Asenso Facilities kunt u zichzelf voor een groot deel ontlasten. Op de tijden dat u of uw medewerkers niet aanwezig zijn, nemen wij de waakzaamheid over het project van u over. Zo zorgen we er samen voor dat uw bouwproject beschermt is tegen kwaadwillenden. Ook voor bijvoorbeeld objectbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbeveiliging inschakelen?

  • Verklein de kans op diefstal of vandalisme
  • Groeit gemakkelijk mee met uw bouwproject
  • Verschillende niveaus van beveiliging
  • Gedekt in geval van verzekeringskwesties
  • Gemoedsrust

Een optimale bouwbeveiliging

Bij Asenso Facilities hebben we verschillende methoden om uw bouwproject van een optimale beveiliging te voorzien. Om te bepalen welke methoden voor uw bouwproject het meest geschikt zijn, stellen we samen met u een beveiligingsplan op. In dit plan houden we onder andere rekening met brandgevaar, de locatie en de omvang van uw project. Nadat alle veiligheidsrisico’s in kaart zijn gebracht, kan onze bouwbeveiliging onder andere bestaan uit:

  • Cameratoezicht) Met de geavanceerde camera apparatuur van Asenso staat uw bouwplaats altijd onder waakzaam toezicht. De camera’s worden op en rondom de bouwplaats geïnstalleerd, zodat alle invalshoeken gedekt zijn. Daarnaast worden de camerabeelden 24/7 gemonitord door onze meldkamer. Verder kunnen de camera’s gemakkelijk en snel verplaatst worden naar een andere locatie op het bouwterrein, zodat wij u gedurende het gehele traject van dienst kunnen zijn.
  • Surveillance en beveiliging) Onze camera’s staan allemaal in directe verbinding met de meldkamer. Bij een gegrond alarm kan daarom direct de politie of een surveillancedienst worden ingeschakeld. Verder voorkomt u op deze manier kosten voor de opvolging van loze alarmmeldingen. Aanvullend kunt u er ook voor kiezen om een surveillancedienst in te schakelen die op onregelmatige tijden controles uitvoert bij uw bouwproject. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Dan kunnen wij ook beveiligers bij uw bouwproject stationeren, zodat u verzekerd bent van een optimale beveiliging.

Waarom is bouwbeveiliging van belang?

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan bouwmateriaal gestolen of vernield. Dergelijke misdrijven staan synoniem voor financiële schade, vertragingen van bouwprojecten en verzekeringskwesties. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat verzekeraars vaak niet uitkeren als uw bouwlocatie niet goed beveiligd is. Bouwbeveiliging is dan ook een investering, maar het kan onnodige kosten in de toekomst voorkomen. Samen met u zoeken we naar de meest efficiënte oplossing die binnen uw budget past. U vraagt eenvoudig een offerte aan, waarbij wij zullen meekijken in de mogelijkheden.

Met een gerust hart naar huis

In het kader van voorkomen is beter van oplossen, neemt Asenso Facilities graag de beveiliging van uw bouwproject uit handen. Wij streven ernaar om een zo optimaal mogelijk beveiligingsniveau te bewerkstelligen. Hierdoor worden de veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk beperkt en kunt u met een gerust hart naar huis. Interesse in onze bouwbeveiliging? Neem dan contact met ons op!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!