Vakantie beveiliging Asenso Facilities

In Nederland zijn er steeds meer mensen die behoefte hebben aan vakantie beveiliging. Gedurende de vakantieperiodes zijn veel huizen vaak onbewoond en dus een makkelijke prooi voor inbrekers. Met name vrijstaande huizen, waar geen buren zijn om een oogje in het zeil te houden, vormen een doelwit. Daarnaast gaan inbrekers tegenwoordig steeds zorgvuldiger te werk, waardoor er in veel gevallen geen sporen of aanwijzingen van de daders achterblijven. Met de vakantie beveiliging van Asenso hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij houden de boel bij uw afwezigheid nauwlettend in de gaten, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Ook voor bijvoorbeeld tijdelijke beveiliging van uw panden bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom vakantie beveiliging inschakelen?

 • Camera beveiliging
 • Vakantie beveiliging op maat
 • Surveillancediensten
 • Tips voor de beveiliging van uw huis
 • Altijd een oplossing binnen uw budget

Wat kunt u zelf doen aan vakantie beveiliging

Met de vakantie beveiliging van Asenso kiest u voor zekerheid en een stukje gemoedsrust. Door middel van onze dienstverlening kunnen wij verschillende beveiligingsmaatregelen toepassen om uw huis zo goed mogelijk te beschermen tegen de kwade bedoelingen van inbrekers. In overleg is er altijd wel een oplossing te vinden die binnen uw budget past. Mocht u er toch voor kiezen om uw huis niet te laten beveiligen, dan adviseren wij dat u zelf de nodige maatregelen neemt. Voorbeelden van dergelijke maatregelen kunnen zijn:

 • Doe de deur op slot
 • Plaats gedurende de reis geen foto’s op social media
 • Bouw een hek om uw tuin
 • Verwijderd spullen die de inbrekers kunnen helpen, zoals ladders of opstapjes
 • Zorg dat uw huis goed zichtbaar is voor omstanders
 • Vraag aan buren om op te passen
 • Laat vrienden tijdelijk in uw huis wonen
 • Schaf beveiligingsapparatuur aan

Wat kunnen wij u bieden aan vakantie beveiliging?

Wilt u toch een professionele partner inschakelen voor de beveiliging van uw huis? Dan bent u bij Asenso Facilities aan het juiste adres! Met onze vakantie beveiliging zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart naar uw plaats van bestemming kunt vertrekken. Zo kunnen wij u onder andere voorzien van kwalitatieve beveiligingsapparatuur die inbrekers afschrikt en criminele activiteiten vastlegt. Daarnaast bieden wij ook verschillende surveillance diensten aan, zodat uw woning op onregelmatige tijden wordt gecontroleerd door waakzame ogen. Wilt u echt geen risico’s nemen? Dan kunt u ook tijdelijk een reservesleutel aan ons afstaan. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het lijkt alsof uw woning bewoond is in de periode dat u zelf niet thuis bent. 

Zorgeloos op reis

Er zijn genoeg maatregelen die u zelf kunt nemen om inbrekers af te schrikken of tegen te werken. Sommige van deze maatregelen zorgen echter voor veel gedoe of kosten veel tijd. Tijd die ook aan de voorbereiding van de vakantie besteed kan worden. Bij Asenso Facilities nemen we deze zorgen graag uit uw handen, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Interesse? Neem dan contact met ons op om navraag te doen naar de mogelijkheden van onze vakantie beveiliging! Na het aanvragen van een offerte weet u alles om een weloverwogen keuze te maken.

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!