Hostessen en receptiediensten Asenso Facilities

Met onze hostessen en receptiediensten wordt iedereen begroet met een glimlach. De receptie van een pand is voor veel bezoekers de plek waar het eerste klantcontact plaatsvindt. Met een hartelijk en gastvrij ontvangst geeft u meteen een positief visitekaartje af voor uw merk. Onze receptionisten en hostessen hebben ervaring in veel verschillende werkvelden en weten moeiteloos de juiste tone of voice te vinden die past bij uw bedrijfsvoering. Wilt u ook een gastvrije receptioniste in huis halen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Waarom hostessen en receptiediensten inschakelen?

  • Visitekaartje van uw bedrijf
  • De juiste persoon op de juiste plek
  • Ongewenst en afwijkend gedrag snel gesignaleerd
  • Host die past bij uw bedrijfscultuur
  • Werkzaam in uw bedrijfskleding

Hostessen en receptiediensten voor elk bedrijf!

Zoals gezegd beschikt ons team van hostessen en receptionisten over een goed gevulde rugzak aan ervaring. Hoewel iedereen in het team zich gemakkelijk aanpast aan nieuwe werkplekken, proberen we altijd de medewerker te selecteren die qua karakter en omgang het beste bij uw bedrijfscultuur past. Daarnaast beschikken al onze receptionisten over een representatieve uitstraling en kunnen ze indien gewenst uw bedrijfskleding dragen. Qua werkzaamheden bieden onze hostessen en receptiediensten meer dan alleen een vriendelijke glimlach en voeren ze onder andere de volgende taken uit:

  • Licht administratieve werkzaamheden
  • Gastenontvangst
  • Telefooncentrale
  • Catering voor gasten
  • Klaarmaken van vergaderruimtes

De rol van hostessen en receptiediensten bij beveiliging

Hostessen en receptiediensten kunnen ook een preventieve rol spelen bij de beveiliging van uw pand. Door de aanwezigheid van receptiemedewerkers kunnen ongewenste bezoekers bijvoorbeeld minder makkelijk ongezien uw pand binnendringen. Daarnaast kan afwijkend gedrag vroegtijdig gesignaleerd worden, zodat diefstal, vandalisme of andere misdrijven voorkomen kunnen worden. Als dergelijke situaties plaatsvinden, krijgen klanten en bezoekers een slechte associatie met uw bedrijf en is de kans klein dat ze terugkomen. De inzet van hostessen en receptionisten verkleint niet alleen de kans op dergelijke situaties, maar zorgt ook voor een prettige relatie met uw gasten!

Een sterk staaltje hospitality!

Een bevordering van de veiligheid en onmisbaar voor een gastvrij klantcontact. Met de hostessen en receptiediensten van Asenso Facilities haalt u de ideale win-win situatie in huis. Aan ons de taak om de juiste persoon op de juiste plek neer te zetten. In overleg met u sturen we een échte hospitality topper naar u toe, zodat al uw klanten met een glimlach het pand verlaten! Wilt u onze hulp inschakelen? Vraag dan snel en simpel een offerte aan via onderstaande button!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!