Tijdelijke beveiliging Asenso Facilities

Soms heeft u als ondernemer of projectbegeleider behoefte aan tijdelijke beveiliging. Ook in deze gevallen kunt u bij Asenso Facilities terecht. Beveiliging is een investering. Het kost wat, maar het kan ook een hoop onnodige kosten besparen. Sommige bedrijven nemen het zekere voor het onzekere en schaffen permanent kwalitatieve beveiliging aan. Bij Asenso snappen we dat dit een luxe is die niet elk bedrijf of persoon zich kan veroorloven. Daarom is onze dienstverlening ook tijdelijk inzetbaar. Met onze tijdelijke beveiliging passen we onze dienstverlening aan op uw situatie. Door de veiligheidsrisico’s in kaart te brengen, bekijken we waar en wanneer onze beveiliging het meest effectief ingezet kan worden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de veiligheid.

Waarom tijdelijke beveiliging inschakelen?

 • Beveiliging aangepast op uw vraag
 • Tijdelijk, maar kwalitatief
 • Geldig voor alle beveiligingsdiensten
 • Gemakkelijk omzetten naar permanente beveiliging
 • Ideaal voor evenementen

Tijdelijke beveiliging voor verschillende situaties

Onze tijdelijke beveiliging is van toepassing op al onze beveiligingsdiensten. Bijvoorbeeld vanwege een evenement dat u organiseert in uw bedrijfspand of omdat er een bouwproject is wat u tijdelijk wilt laten beveiligen. In overleg bepalen we welke beveiligingsmaatregelen noodzakelijk zijn voor uw aanvraag. Daarnaast is er na afloop natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om de beveiliging aan te houden of uit te breiden. Tijdelijke beveiligingsdiensten die wij aanbieden zijn onder andere:

 • Persoonsbeveiliging
 • Bouwbeveiliging
 • Objectbeveiliging
 • Zorgbeveiliging
 • Hotel beveiliging
 • Evenementenbeveiliging

Het belang van tijdelijke beveiliging

Beveiliging is in veel gevallen geen verplichting. Toch schakelen veel personen en bedrijven regelmatig onze hulp in. Bijvoorbeeld voor een stukje gemoedsrust of omdat ze hun waardevolle spullen willen beschermen. Daarnaast kan de mate van beveiliging ook doorslaggevend zijn bij bepaalde verzekeringskwesties, zoals bij diefstal of vandalisme op een bouwplaats. Tenslotte zijn er ook gevallen waarbij beveiliging noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij evenementen met een groot aantal bezoekers. In veel van deze situaties vindt men het prettig om het beveiligingsniveau tijdelijk te verhogen, zonder ergens aan vast te zitten. Een vraag waar Asenso graag aan kan en wil voldoen! Ook voor bijvoorbeeld uw evenement kunnen wij voor veiligheid zorgen.

Het grootste goed

Sommigen zien beveiliging als een kostenpost, maar wij zien het als investering. Met onze tijdelijke beveiliging profiteert u van een zo optimaal mogelijke beveiliging voor een bepaalde periode. De veiligheid van u, uw bezoekers of uw pand is voor ons het grootste goed. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en passen onze dienstverlening waar mogelijk aan op uw wensen. Interesse in onze tijdelijke beveiliging of meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!