Nachtreceptie - Aenso beveiliging

Nachtreceptie met Asenso Facilities

Met onze nachtreceptie service zorgen we voor een warm welkom, zelfs in de late uren. De receptie van een locatie is vaak de eerste kennismaking voor bezoekers die na reguliere kantooruren arriveren. Met een hartelijke en professionele ontvangst van onze receptiemedewerkers bij uw receptie creëert u direct een positieve indruk van uw bedrijf. Onze receptionisten hebben ervaring in diverse sectoren en weten moeiteloos de juiste toon te vinden die aansluit bij de identiteit van uw onderneming. Wilt u ook een gastvrije receptie voor uw locatie? U hoeft geen nachtrecepties vacatures aan te maken, neem contact met ons op, en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor nachtreceptie diensten?

 • Representatieve vertegenwoordiging van uw bedrijf
 • Plaatsing van de juiste persoon op de juiste positie
 • Snelle signalering van ongewenst gedrag
 • Nachtreceptionist die past bij uw bedrijfscultuur
 • Werken in aangepaste bedrijfskleding aan uw receptiebalie
 • Nachtreceptie diensten voor elk type onderneming!

Nachtreceptie passend bij elk bedrijf!

Ons team van receptionisten beschikt over een uitgebreide ervaring, en hoewel ze zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen, streven we ernaar de medewerker te selecteren die qua persoonlijkheid het beste aansluit bij de cultuur van uw bedrijf. Bovendien hebben al onze receptionisten een representatieve uitstraling en kunnen ze, indien gewenst, uw bedrijfskleding dragen. Naast een vriendelijke glimlach aan de receptiebalie voeren onze receptionisten diverse taken uit, waaronder:

 • Administratieve werkzaamheden
 • Ontvangst van gasten
 • Beheer van de telefooncentrale
 • Catering voor gasten
 • Voorbereiden van vergaderruimtes
 • De rol van nachtreceptie diensten in beveiliging

De rol van nachtreceptie bij beveiliging

Onze diensten dragen ook bij aan de preventieve beveiliging van uw locatie. De aanwezigheid van onze nachtreceptie medewerkers maakt het moeilijker voor ongewenste bezoekers om ongezien binnen te dringen. Afwijkend gedrag kan vroegtijdig worden opgemerkt, waardoor diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten kunnen worden voorkomen. Door de inzet van nachtreceptionisten wordt niet alleen de kans op dergelijke incidenten verkleind, maar wordt ook een positieve relatie met uw bezoekers bevorderd!

Een nachtelijke dosis gastvrijheid!

Een verhoging van de veiligheid en onmisbaar voor een vriendelijk klantcontact, dat is wat u kunt verwachten van de receptie diensten van Asenso Facilities. Wij zetten ons in om de juiste receptiemedewerker bij de juiste receptie balie te plaatsen. In samenspraak met u sturen wij een echte hospitality-expert naar uw locatie, zodat uw bezoekers ook ’s nachts met een glimlach vertrekken! Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Vraag dan snel en eenvoudig een offerte aan via onderstaande knop!

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!