Evenementenbeveiliging Asenso Facilities

Evenementenbeveiliging kan worden ingezet om de veiligheid te garanderen bij bijvoorbeeld festivals, concerten of voetbalwedstrijden. Evenementenbeveiliging is tijdelijk van aard, maar daarom niet minder belangrijk. Daarnaast is beveiliging boven een bepaald aantal bezoekers wettelijk verplicht. Met de evenementenbeveiliging van Asenso Facilities dragen we er zorg voor dat uw evenement op een soepele en veilige manier verloopt. De glimlach en hospitality van onze beveiligers krijgt u er gratis bij! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Waarom evenementen beveiliging inschakelen?

  • Groot- en kleinschalige evenementen
  • Veiligheid en gezelligheid
  • Gediplomeerde, gescreende en ervaren beveiligers
  • Representatieve uitstraling
  • Risicoanalyse vooraf

Evenementenbeveiliging op maat

Op plekken waar veel mensen bij elkaar komen, nemen de veiligheidsrisico’s toe. Calamiteiten, medische ongevallen en gebruik van verdovende middelen komen bij evenementen nou eenmaal vaker voor. Daarom is het bij veel festiviteiten verplicht om evenementenbeveiliging in te huren. Onze beveiligers zijn gediplomeerd, gescreend en hebben ervaring met de beveiliging van zowel groot- als kleinschalige evenementen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en daarom passen onze beveiligers zich gemakkelijk aan op de locatie en de bezoekers van uw evenement. Werkzaamheden die onze beveiligers uitvoeren zijn:

  • Adequaat handelen bij veiligheidsrisico’s
  • Prettige interactie met uw gasten
  • Aanspreekpunt voor informatie rondom uw evenement
  • Visitekaartje voor uw merk
  • Het creëren van een veilige, maar vooral gezellige sfeer

Altijd in goed overleg

Bij Asenso Facilities vinden we het belangrijk dat uw evenement op een veilige en soepele manier verloopt. U heeft er tenslotte veel tijd en energie ingestoken en daarom is een vlekkeloze uitvoering wenselijk. Samen met u maken we een risicoanalyse. Aan de hand van deze analyse bepalen we hoe we onze beveiliging het beste kunnen organiseren voor uw evenement. Het uitgangspunt bij deze voorbereiding is altijd de veiligheid van uw bezoekers, maar een gastvrije en gezellige sfeer creëren is voor ons minstens zo belangrijk!

Veiligheid en gezelligheid gaan goed samen!

Met onze evenementenbeveiliging doen we er alles aan om de veiligheid te waarborgen. Dit betekent echter niet dat dit ten koste gaat van de gezelligheid. Onze beveiligers doen vooral dienst als aanspreekpunt of vriendelijke host. Indien de situatie hierom vraagt, nemen zij een meer autoritaire en sturende houding aan om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Wilt u onze beveiligers graag inzetten op uw evenement? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Ook voor tijdelijke beveiliging bent u bij ons aan het juiste adres.

AAN DE SLAG MET ASENSO BEVEILIGINGSDIENSTEN?

Heeft u interesse in beveiliging door Asenso? Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of contact op te nemen. Wij horen graag van u!