skip to Main Content

Handig dienstenoverzicht schoonmaakbedrijf Asenso

Bent u benieuwd naar wat u van Schoonmaakbedrijf Asenso kunt verwachten? Bij Asenso kunt u terecht voor uiteenlopende schoonmaakdiensten in Zeist en uiteraard daarbuiten. Hieronder volgt een handig overzicht van de schoonmaakdiensten die wij kunnen leveren. Voor iedere dienst geldt uiteraard dat wij deze met ruime ervaring en nauwkeurigheid leveren.

Glasbewassing

Naast schoonmaak in Zeist en daarbuiten, doen wij ook aan glasbewassing. De omvang van onze glasbewassingsdiensten hangt af van uw wensen. Of het nu gaat om bedrijven, totale woonwijken of een partnerbedrijf: wij sturen ervaren glazenwassers. Leg contact met onze professionals voor vragen.

Projectbeheer

Ook voor projectbeheer kunt u ons altijd inschakelen. Wij zorgen voor periodieke schoonmaak en/of een onderhoud/schoonmaakplan. Onze schoonmaakspecialisten zetten het plan in samenwerking met u op en voeren het vervolgens netjes uit. Projectbeheer nodig? Neem contact op!

Trappenhuizen

Wanneer u in een VVE constructie zit, weet u vast dat gemeenschappelijke ruimtes voor ieders verantwoordelijkheid komen. Hoe handig is het als u hier niet meer over na hoeft te denken? Wij verzorgen schoonmaak in Zeist (en daarbuiten) en onderhoud in Zeist (en daarbuiten) voor VVE’s. Wij zorgen dat zaken als trappenhuizen er weer keurig uitzien. Interesse? Neem dan zeker contact op.

Schoonmaak kantoren

Ook voor schoonmaak van kantoren kunt u ons inschakelen. Neem contact op en bespreek de uitgebreide mogelijkheden.

Gevels en goten

Gevelwerkzaamheden en werk aan goten kunnen wij ook voor u regelen. Hierbij doen wij voornamelijk aan preventief onderhoud. Is dit iets voor u? Neem dan contact op.

Ander verzoek?

Ook voor andere verzoeken met betrekking tot schoonmaak of onderhoud zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Asenso. Wij helpen u graag!

Wat kan Asenso Schoonmaakdiensten nog meer voor u betekenen?

 • Allround interieuronderhoud
 • Veegdiensten
 • Evenementen Schoonmaak
 • Tapijtreiniging
 • Vloeronderhoud
 • Housekeeping Services
 • Opleveringsschoonmaak
 • Leveren en verzorgen van sanitaire voorzieningen
 • Interne verhuizingen
 • Klein technisch onderhoud
 • Ontruimen en desinfecteren van woningen
 • Calamiteitenreiniging
 • Het bijvullen en schoonhouden van koffie en frisdrankautomaten
 • Housekeeping

Schoonmaakbedrijf Asenso verricht bovenstaande werkzaamheden altijd met oog voor detail. Heeft u een van de genoemde schoonmaakwerkzaamheden nodig? Neem dan vooral contact op, dan helpen wij u verder!

Schoonmaakbedrijf-Amsterdam-Asenso-e1539628003998-2

De werkwijze van Schoonmaakbedrijf Asenso

Wanneer u schoonmaak van kwaliteit zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden ons namelijk altijd vast aan een strikte werkwijze. Op deze manier weten wij altijd precies wat u als klant van ons verwacht, en voeren wij alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden naar wens uit. Onze werkwijze als volgt:

1. Opdracht bespreken

Door de opdracht met u te bespreken alvorens wij aan het werk gaan, weten wij precies hoe u de schoonmaak verwacht. Wij bespreken de schoonmaak- en/of onderhoudswerkzaamheden graag telefonisch, per mail of in persoon met u.

2. Offerte

Nadat wij weten wat wij voor u kunnen betekenen, ontvangt u een offerte op maat. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten qua kosten van schoonmaakbedrijf Asenso.

3. Uitvoering

Vervolgens voeren wij de opdracht keurig uit. Hierbij kunt u altijd 100 % op ons rekenen!

4. Betaling

Aan het einde van de rit ontvangt u een factuur van ons, of u laat het bedrag automatisch incasseren. De keuze hierin is aan u.