Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Diensten

Veel verschillende diensten bij Asenso

Of het nu gaat om kantoren schoonmaak, schoonmaken van uw huis. Asenso staat klaar met kwalitatieve schoonmaakdiensten. Asenso maakt al jarenlang schoon voor uiteenlopende soorten opdrachtgevers en met goed resultaat. De kracht ligt bij onze persoonlijke aanpak en optimale dienstverlening. Kijk eens in het overzicht hieronder waarvoor u ons onder andere kunt benaderen.

Diensten van Asenso:

Er zijn een aantal schoonmaakdiensten waarop we bij Asenso de focus hebben gelegd. Dit noemen wij ook wel ‘onze kerndiensten’. Hier kunt u natuurlijk altijd direct een schoonmaak offerte aanvragen. Weten wat deze kerndiensten zijn bij Asenso?  Zie hieronder een handig overzicht.

Kantoren schoonmaken

Voor kantoren schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen kantoorschoonmaak: zowel ’s avonds als overdag. Hierbij ontzorgen wij u volledig in de schoonmaak!

Meer info: Schoonmaakbedrijf Kantoren.

Hotels (housekeeping)

Naast kantoren schoonmaken focussen wij ons eveneens veel op schoonmaak van hotels. Housekeeping is iets wat wij bijvoorbeeld volledig voor u uit handen nemen.

Meer info: Schoonmaakbedrijf Hotel.

Woningen

Schoonmaken huis? Ook voor particulieren maken we schoon bij Asenso. Wij komen bij u thuis over de vloer en verzorgen de schoonmaak zoals u dat graag wilt.

Meer info: Schoonmaakbedrijf voor Particulieren.

Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak

Het correct en schoon opleveren van een woon/werkruimte? Na de de bouw of verbouwing? Asenso regelt het!

Meer info: Opleveringsschoonmaak

Projectbeheer

Bij projectbeheer kunnen wij u eveneens goed assisteren. Vaak bent u als projectbeheerder verantwoordelijk voor de schoonmaak en wij helpen u hier goed bij.

Meer info: Schoonmaakbedrijf projectbeheer

VVE

Verenigingen van Eigenaren komen steeds meer voor. Centrale zaken vallen onder verantwoordelijkheid van de Vereniging. Denk aan schoonmaak. Schakel Asenso hiervoor in.

Meer info: Schoonmaak VVE

Trappenhuizen

Bevindt u zich in een pand met trappenhuizen? Hebt u hier een regeling in getroffen met betrekking tot schoonmaak? Asenso maakt de trappenhuizen voor u schoon!

Meer info: Trappenhuizen

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging van uw gevel of goten? Wij doen het. Wij zorgen ervoor dat de buitenkant van uw pand straalt: op die manier maakt u weer een goede indruk!

Meer info: Specialistische reiniging

Glasbewassing

Glasbewassing voor zowel kleine als grote panden: bij Asenso staan we klaar. Wij werken met de juiste technieken en middelen en zorgen voor stralende ruiten.

Meer info: Glasbewassing

Hotel linnen huren

Als aanvulling op onze hotelschoonmaak, kunt ook kwalitatieve hotel linnen huren bij Asenso. Alleen interesse in de linnen, dan is dit uiteraard ook mogelijk!

Meer info: Hotel linnen huren.

Beveiliging

Veiligheid is een groot goed. Niet alleen bevordert het de relatie die uw bezoekers en medewerkers hebben met uw pand, maar ook zorgt het voor gemoedsrust bij uzelf. 

Meer info: Beveiliging

Groot assortiment schoonmaakartiekelen bij Asenso!

Asenso Facilities biedt de beste ‘zerolabel’ schoonmaakproducten voor zowel B2B als B2C aan. Vraag naar de mogelijkheden:

Schoonmaker gezocht? Eigenlijk maken wij alles schoon…

Naast alle bovengenoemde schoonmaakdiensten, maken wij bij Asenso nog veel meer schoon. Heeft u een sportschool die regelmatig schoon moet worden gemaakt? Een kinderdagverblijf of anders? Asenso maakt in principe alles schoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

 • Allround interieuronderhoud
 • Veegdiensten
 • Evenementen Schoonmaak
 • Tapijtreiniging
 • Vloeronderhoud
 • Housekeeping Services. 
 • Leveren en verzorgen van sanitaire voorzieningen
 • Interne verhuizingen
 • Klein technisch onderhoud
 • Ontruimen en desinfecteren van woningen
 • Calamiteitenreiniging
 • Het bijvullen en schoonhouden van koffie en frisdrankautomaten

Vragen over de schoonmaakklus die u wilt uitbesteden? Neem contact op en we spreken het met u door.

Direct aan de slag met de schoonmaakdiensten van Asenso

Interesse gekregen in de schoonmaakdiensten van Asenso? Aarzel niet om met ons aan de slag te gaan. Maak een afspraak, spreek de klus met ons door en krijg een offerte op maat. Wij regelen alles!