Zeist: 030-2378024 / Ams: 020-2157124 info@asenso.nl
Amsterdam: 020-2157124
Zeist: 030-2378024

Aanvraag indienen?

Vacatures

Schoonmaakbedrijf vacatures bij Asenso

Op zoek naar schoonmaak vacatures? Schoonmaak vacatures Utrecht en meer bij Asenso. Schoonmaken kent geen piek seizoenen en hoogtijdagen. Het is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gang van zaken voor veel bedrijven en particulieren. Kortom: de vraag naar schoonmaak is er altijd. Het antwoord op deze vraag ligt echter niet altijd voor de hand, aangezien schoonmaken nou eenmaal een tijdrovende bezigheid is. Asenso wil hier verandering in brengen met het aanbod van een hoogwaardige en gevarieerde reiniging. Altijd en overal. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Heb je ook zo’n hekel aan viezigheid en lijkt een carrière in de schoonmaakbranche je leuk? Bekijk dan één van onze vele vacatures en neem bij interesse contact op voor meer informatie! 

Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker Een mop in de ene hand en een bezem in de ander. Tijd om aan de slag te gaan! Schrobben en boenen zitten in jouw bloed. Stof en afval maken bij jou geen...

Lees meer
Housekeeping Manager

Housekeeping Manager

Housekeeping Manager De vraag naar onze schoonmaak groeit en daarmee ook onze vraag naar ervaren specialisten. Asenso Facilities streeft altijd naar een brandschoon resultaat...

Lees meer

Schoonmaakbedrijf vacatures: onze zoektocht naar nieuw talent

Omdat onze werkzaamheden sterk uiteenlopen, zijn we altijd op zoek naar medewerkers met verschillende kwaliteiten. Heb jij een passie voor schoonmaken en lijkt het je een leuke uitdaging om in een hotel te werken? Bekijk dan één van onze housekeeping vacatures. Ligt jouw hart meer in de schoonmaak van kantoren of afwas diensten? Alles is mogelijk, zowel op parttime als fulltime basis.

Waarom werken bij Asenso?

N

Schoonmaken in je eigen regio;

N

Afwisselend werk op verschillende locaties

N

Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO

N

Werk wat bij jouw past, zowel individueel als in teamverband

N

Schoonmaakbedrijf vacatures, wij werken door heel Nederland!

De diensten van Asenso lopen sterk uiteen. Voor jou als potentieel, toekomstig medewerker betekent dit afwisselend werk op verschillende locaties. Daarom zijn we bij al onze functies op zoek naar flexibele mensen die zich makkelijk aanpassen aan een nieuwe omgeving. Daarnaast is plezier tijdens het werk een belangrijk aspect voor Asenso. Plezier voor de medewerker en plezier voor de klant. Met elkaar zorgen we voor een prettige werksfeer en zetten we koers richting nieuwe successen die we samen kunnen vieren! Maak jij binnenkort onderdeel uit van dit team? Solliciteer dan gemakkelijk en snel via onderstaand formulier op de vacature van jouw voorkeur. Nog vragen? Neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Direct solliciteren?
Vul onderstaand formulier in:

Advies nodig?

Omgeving Zeist: 030-237 8024
Omgeving Amsterdam: 020-2157 124
E-mail: info@asenso.nl

Liever teruggebeld worden? Klik hier.